Select your country

Избрани продукти от нашия онлайн каталог

Ohtake

Умивалник върху плот

Цена : 387,00 лв.

Tempo

Дозатор за сапун

87 x 94 x 165

Цена : 137,00 лв.

Всичко в банята, кухни и плочки

В Roca повече от 100 години сме отдадени на дизайна на продукти и решения, подобряващи качеството на живот на хората.

Тоалетните на Roca са символ на гаранция и качество благодарение на 100-годишната ни история и експертен опит в отливането на продукти от санитарен порцелан. Може да изберете най-подходящия модел сред вариантите за тоалетна тип моноблок, конзолна тоалетна, свободно стояща тоалетна или такава с интегрирано казанче.

Мебелите за баня на Roca са произведени от високоустойчиви материали, така че да отговорят на най-високите изисквания за качество, дизайн, функционалност и комфорт. Предлагат богат избор от шкафове за баня в различни стилове и възможности за съхранение. Разгледайте портфолиото ни от долни шкафове, странични колони и аксесоари за баня.

Смесителните батерии на Roca са символ на високо качество и дълготрайност, благодарение използването на най-добрите суровини и ексклузивни за Roca сплави и формули. Направете избор от богатата гама батерии с различен дизайн и естетичните и фукционални решения за баня или кухня на Roca.\\\\n

Душ коритата на Roca са изработени от висококачествени материали и комбинират естетична визия и безопасност в банята. Предлагат се в богата гама от форми, материали, стилове и покрития.

Ваните на Roca са проектирани, за да отговорят на най-високите стандарти за качество и издръжливост, като предлагат богат избор на стилове, материали, форми и цветове. Открийте ваната Roca, която отговаря най-точно на личния ви стил, сред класически до най-модерни модели и различни опции за хидромасаж.

Решенията на Roca за душ пространството предлагат персонализиране на изживяването в банята, благодарение на възможностите за комбинация между ръчен душ, душ пита, допълващи аксесоари, джетове и готови комплектни от продукти за душа.

Аксесоарите на Roca добавят лична нотка в дизайна на банята. Възползвайте се от богатия избор стилни аксесоари за баня, които могат да бъдат монтирани с винтове или с двойнозалепваща се лента.

Свали каталог или ценова листа

Тук ще откриеш нашите актуални каталози и ценови листи в подходящ формат за сваляне, разглеждане или отпечатване

ВИЖ КАТАЛОЗИ И ЦЕНОВИ ЛИСТИ ЗА

Намери вдъхновението и материалите, които търсиш

ROCA LIFE: ВДЪХНОВЕНИЕ, ИДЕИ И СЪВЕТИ

В Roca Life ще откриеш идеи и вдъхновение за интериорен дизайн на твоето пространство за баня

ЗОНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Независимо дали си архитект, интериорен дизайнер, предприемач или монтажник, в тази секция ще намериш всичко необходимо и дори повече