Select your country

Най-добрата смарт тоалетна

Технологията и природата действат като едно цяло

В Roca технологията се вдъхновява от законите и принципите на природата и от начина, по който те могат да осигурят максимален комфорт и хигиена. Ето защо перфектният баланс между авангардни материали и най-иновативните функционалности определят сърцето и душата на нашия най-усъвършенстван продукт. Новата In-Wash® Insignia с приложението Roca Connect.

 

 
 

ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА МАКСИМАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ

НЕЖНО ПЕРИНЕАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И АНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ С МУЛТИСТРИЙМ

Аерозоли за измиване според индивидуалните предпочитания. Следващото ниво на ефективност на почистването, което отговаря на всяка нужда. Ето защо In-Wash® Insignia предлага нова технология за анално и перинеално измиване. Нежно перинеално почистване: разпръскване на вода от девет различни източника за деликатно измиване. Анално почистване с Multi-Stream: позволява избор между три различни режима на измиване, които отговарят на всяко предпочитание. Опциите и за двата режима могат да бъдат конфигурирани до последния детайл и лесно запаметени чрез приложението.

ЕФЕКТ COANDA

Най-съвременното сушене. Ефективността на сушенето се постига чрез максимално използване на ефекта на Коанда, при който течностите се стремят да следват повърхностите. Този принцип е бил източник на вдъхновение при проектирането на дюзата, която насочва въздуха към точната точка, където е необходим. Сега въздухът може да бъде насочен към определена зона за постигане на максимална ефективност на сушене при всяко ниво на мощност.

In-Tank®

Отличителната иновация на Roca. In-Wash® Insignia се отличава с технологията In-Tank®, уникална иновация на Roca, при която казанчето за вода е интегрирано в тоалетната. In-Tank® увеличава максимално наличното пространство, като обединява естетиката и практичността в банята.

СВЪРЗАНОСТ

Мобилното приложение In-Wash® Insignia е мостът между тоалетната и възможностите на IoT и свързаността. Замислено като удобно за потребителя разширение на дистанционното управление, то ще ви позволи да регулирате настройките и продължителността на всеки процес, да планирате и програмирате ежедневните операции, както и поддръжката и почистването. Ново измерение на комфорт и спокойствие. Освен това услугата Roca Connect IoT следи потреблението на вода и издава предупреждения, сигнали и информация за спестявания благодарение на интегрираните системи в In-Wash® Insignia.

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Страничен панел от двете страни с основни функции.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Дистанционно управление за основните функции и настройки с удобен за потребителя дизайн.

ПРИЛОЖЕНИЕ/ ROCA CONNECT

Контролирайте и конфигурирайте всички функции на смарт тоалетната чрез приложението. Налично скоро за iOS и Android.

САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ДЮЗА С UV СВЕТЛИНА

Използвайки вода преди и след всяка употреба и допълвайки я с ултравиолетова светлина, In-Wash ® Insignia постига отстраняване на 99,99% от бактериите.

ХИГИЕННО ИЗМИВАНЕ

Освен цялостно почистване, тоалетната разполага и с фино ароматизиране благодарение на освежаваща доза, освобождавана при всяко промиване.

АВТОФУНКЦИИ / СЕНЗОР ЗА ПРИСЪСТВИЕ

Нашият цялостен сензор за присъствие позволява автоматизиране на множество функции, като отваряне и затваряне на седалката и капака, както и нощна светлина, промиване и дезодорант. Всички тези функции се конфигурират лесно чрез приложението.

НОЩНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Автоматична функция за нощна светлина (включване/изключване), налична в конфигурациите на светлината чрез приложението.

АВТОМАТИЧНО ИЗПЛАКВАНЕ

Автоматично пълно или половин изплакване на тоалетната. Възможно е да се конфигурира и предварително изплакване при приближаване на потребителя.

АВТОМАТИЧНО ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА СЕДАЛКАТА И КАПАКА

Сензорът за присъствие позволява автоматично отваряне и затваряне на седалката и капака, като се избягва докосване, за да се осигури висока хигиена и комфорт. Тази функционалност може лесно да се конфигурира чрез приложението.

ПОДГРЯВАНЕ НА СЕДАЛКАТА

Оптималното изживяване започва с внимателно затоплена седалка

БЪРЗО СВАЛЯНЕ НА СЕДАЛКАТА

Лесно се сваля, за да се улесни почистването.

ROCA RIMLESS® VORTEX

Тоалетна чиния, специално проектирана за оптимизиране на водния поток, ефективността на промиване и почистване.

SUPRALIT ®

Разработена от Roca технология за ниска порьозност и специална обработка на седалката и капака, която елиминира микробите и бактериите.

ДЕЗОДОРИЗАТОР

Системата с филтър с активен въглен осигурява висококачествено отстраняване на миризмите. Може да се автоматизира като автоматична функция и да се конфигурира чрез приложението.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК

Лесен за използване процес за отстраняване на котлен камък, за да се гарантира дългосрочната ефективност.

Лесен монтаж

Версии за окачване на стена и за поставяне на пода.

КОНСУМАТИВИ IN-WASH® INSIGNIA

ХИГИЕННА ТЕЧНОСТ ЗА ПРОМИВАНЕ

Гел решение за интелигентни тоалетни

СРЕДСТВА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК

Кутия с 3 сашета

КАРБОНОВ ФИЛТЪР

In-Wash® Insignia ПРОДУКТОВА ГАМА

ПОЛУЧЕНИ НАГРАДИ IN-WASH® INSIGNIA

НАГРАДА IF DESIGN

Смарт тоалетна In-Wash® Insignia е отличена с наградата iF Design Award - световноизвестна награда за дизайн със 75-членно жури, съставено от независими експерти от целия свят. В надпреварата участваха 5 426 проекта от 49 държави, които се надяват да бъдат отличени за качество.