Select your country

Roca Connect

 

Roca Connect е базирано в Облака решение за смарт бани, което дигитализира и улеснява управлението на водата в обществени сгради, като свързва всички уреди в мрежа с едно интуитивно табло и приложение.

 

 

 
 

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ СЪС СИЛАТА НА ДАННИТЕ?

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Управлението на вашите санитарни инсталации става дигитално, лесно и достъпно отвсякъде. Получавайте информация в реално време чрез единна платформа за състоянието, използването и поддръжката на вашите санитарни обекти и реагирайте незабавно чрез дистанционно активиране на функции.

ЕФИКАСНОСТ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ

Лесна поддръжка, намаляване на разходите и целенасочено разпределение на персонала благодарение на обширни статистически данни за използването, индивидуални настройки и бързо откриване на неизправности. Интелигентното управление в различни санитарни инсталации и сгради спестява ценни ресурси.

ЛЕСНО СВЪРЗВАНЕ, ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ЗА ХАКВАНЕ

Свобода на свързване на санитарните инсталации и отворени интерфейси към общите системи за управление на сгради. С най-високите стандарти за сигурност в областта на криптирането, компонентите и инфраструктурата осигуряват максимална защита на вашите данни и устройства.

Открийте възможностите на интелигентната баня
 
Интелигентните смесители за умивалник и душ, писоар, бутони, както и тоалетните на Roca се управляват дигитално и лесно с приложението Roca Connect. Големите мрежови санитарни системи могат да бъдат интегрирани безжично в системата за управление на сградата или чрез облак в таблото за управление Roca Connect. Статистиката опростява управлението на санитарните помещения, правейки ги ефективни и устойчиви.
 

ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ СЪС СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ (ROCA CONNECT)

ИНТЕЛИГЕНТНИ УМИВАЛНИЦИ И СМЕСИТЕЛИ

Времето за пускане на водата, времето за прекъсване, чувствителността на сензора и хигиенните измивания на интелигентните смесители за умивалник Roca могат лесно да се регулират според местните изисквания.

СМАРТ ДУШОВЕ

Температурата, времетраенето на водния поток, хигиенните промивки и термичното почистване на интелигентните душове Roca могат да бъдат прецизно адаптирани към местните условия и документирани.

ПИСОАРИ

Писоарите на Roca с техните най-съвременни сензорни и контролни системи и интелигентни функции за пестене на вода и хигиена могат лесно да се контролират и наблюдават чрез приложението Roca Connect.

ТОАЛЕТНИ С ДУШ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ТОАЛЕТНИ

Пускането в експлоатация, настройката и наблюдението на смарт тоалетните и бутоните Roca Connect могат лесно да се управляват дигитално чрез приложение или табло. Получавате известие, когато е необходимо отстраняване на котлен камък, термопочистване или други мерки за поддръжка.

КАКВИ СА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ROCA CONNECT?

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Благодарение на облачната архитектура всички ваши данни се съхраняват централно и сигурно на едно място и се синхронизират непрекъснато. Това уеб-базирано решение осигурява независим от местоположението достъп до данните и оценките в реално време.

МРЕЖОВИ ГЕЙТУЕЙ

Компютърната мрежа е центърът за Bluetooth комуникация на смартустройства Roca и представлява мост към Roca Connect и към вашата система за управление на сградата. Той се отличава със сигурност по проект и работи със защитен елемент, който криптира и декриптира информацията.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ТАБЛО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ROCA CONNECT

Лесно управлявайте, конфигурирайте и наблюдавайте устройствата си на място, когато пожелаете, с помощта на таблото за управление и приложението Roca Connect за iOS и Android. Подробните статистически данни за използването, както и сравнителните данни, позволяват задълбочен поглед и оптимизация. Последващото добавяне на продукти или копирането на настройки към други продукти и продуктови групи е вградена функция.

ВРЪЗКА ЧРЕЗ BLUETOOTH

Настройките могат лесно да се променят чрез приложението. Вече не е необходимо досадно свързване с кабел. Въвеждането в експлоатация, запитването за състоянието и управлението са безжични.

ЕКСПОРТИРАНЕ НА СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ

Лесно актуализиране и експортиране на статистически данни директно от приложението. Визуализирайте данните за потреблението на вашите устройства, помогнете за оптимизиране на потреблението на вода и енергия и опростете документирането на задължителните хигиенни интервали.

Защо да използваме облак?
 
Устройствата могат да се настройват, управляват и поддържат чрез таблото за управление, независимо от местоположението им. Статистическите данни и докладите за обслужване осигуряват устойчиво управление на санитарните съоръжения.

ЗА НАШЕТО ОБЛАЧНО РЕШЕНИЕ

НЕЗАВИСИМО ОТ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Уеб решението с облачно съхранение дава възможност за достъп до личното табло за управление и данните в реално време за регистрираните продукти по всяко време и от всяко място.

НАСТРОЙКА И ПОДДРЪЖКА

Корекциите на настройките на продукта могат да се извършват удобно чрез таблото за управление. Сервизните съобщения и дистанционната поддръжка са вградени функционалности.

МРЕЖОВА ДОСТЪПНОСТ

Roca Connect може да бъде интегрирано в съществуваща система за управление на сгради или да се използва като отделно решение.

Предимства
 
Интелигентното свързване в мрежа на вашето санитарно оборудване открива широк спектър от възможности за оптимизация: например оптимизирани експлоатационни разходи благодарение на индивидуалните настройки, по-ниска консумация на вода и енергия, ефективно разпределение на персонала и намалено време за престой в случай на неизправност. Изберете своя профил, за да научите как Roca Connect може да пренесе силата на данните в него.

ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС

В КАЧЕСТВОТО СИ НА АРХИТЕКТ
 • Концепция за устойчивост и ефективно използване на ресурсите
 • Продуктите отговарят на изискванията на BASPO и SVGW
 • Лесно свързване към съществуващата технология за управление на сгради
 • Подходящ за смарт сгради
В КАЧЕСТВОТО СИ НА ВОДОПРОВОДЧИК
 • Лесно въвеждане в експлоатация и настройка на продуктите чрез приложението Roca Connect
 • Възможни са индивидуални настройки в зависимост от изискванията и пространството
 • Прехвърляне на параметри в няколко стаи чрез копиране и групиране
 • Бърза проверка на състоянието на работа
В КАЧЕСТВОТО СИ НА УПРАВИТЕЛ И ИНВЕСТИТОР
 • Оптимизирани експлоатационни разходи благодарение на индивидуалните настройки
 • Планирана, автоматична хигиенна промивка за предотвратяване на образуването на бактерията легионела.
 • Налична е ръчно изпълнима термична дезинфекция за защита от образуване на легионела
 • Подробна статистика
 • Мониторингът и известията предотвратяват внезапното прекъсване
 • Оптимизиране на разходите чрез оптимизирано използване на водата
 • Налично облачно решение по избор
В КАЧЕСТВОТО СИ НА ФАСИЛИТИ МЕНИДЖЪР
 • Продуктите могат да се организират поотделно или в групи
 • Безжични и безконтактни настройки чрез приложението
 • Откриване на грешки чрез запитване или известие
 • Статистически данни за използването, хигиенното измиване и термичната дезинфекция
В КАЧЕСТВОТО СИ НА СОБСТВЕНИК НА ЖИЛИЩЕ
 • Безжични и безконтактни настройки за отделните потребители чрез приложението
 • Статистически данни за използването, хигиенната промивка и термичната дезинфекция
 • Управление и дистанционно предупреждение за всеки проблем

Свържете се с нас

Искате ли да получите повече информация за Roca Connect?