Select your country

Roca Rimless®

Rimless тоалетните чинии нямат ъгли или ъгълчета за достъпно и по-ефективно почистване. Водата се задвижва от нова разпределителна система, която я разпределя хомогенно

сортирай по

Иновации в други продуктови технологии

Everlux

Покритието Everlux на Roca вдъхва живот на смесителите за баня и аксесоарите в метални цветове. Много устойчиви на надраскване и с непроменяеми покрития.

Rimless®

Rimless тоалетните чинии нямат ъгли или ъгълчета за достъпно и по-ефективно почистване.

Rimless® Vortex

Благодарение на системата Roca Rimless® Vortex водата образува 360-градусов вихров поток върху повърхността на тоалетната чиния.

In-Wash®

Продължаваме напред! В Roca искаме да тестваме границите на хигиената и технологиите. Сега правим още една крачка напред.

In-Tank®

Отличителната иновация на Roca. In-Wash® Insignia се отличава с технологията In-Tank®, уникална иновация на Roca, при която казанчето за вода е интегрирано в тоалетната. In-Tank® увеличава максимално наличното пространство, като обединява естетиката и практичността в банята.

Multiclean®

Подобрете възможностите за почистване на тоалетната си, като я превърнете в тоалетна с душ, или използвайте силата на технологиите, като я превърнете в интелигентна тоалетна.

Roca Connect

Roca Connect е базирано в Облака решение за смарт бани, което дигитализира и улеснява управлението на водата в обществени сгради, като свързва всички уреди в мрежа с едно интуитивно табло и приложение.