Select your country

КОЛЕКЦИЯ ONA. ЕСТЕСТВЕНА КАТО ПРИРОДАТА

Средиземноморски лайфстайл в твоята баня

Ona отдава почит на разнообразните форми на природата от родното ни Средиземноморие. Тя е функционална, без изобщо да изглежда студена, с естетика, която следва присъщата топлина на естествената среда. Ona е създадена за тези, които се наслаждават на силата на красивите пейзажи.

Характеристики

Дизайн

Гъвкавостта е ключова. Тънките умивалници се отличават с по-изтънчен, но издръжлив дизайн. Смесители са с цилиндрично и тънко тяло и плоска правоъгълна дръжка, която е в перфектна хармония с формата на чучура. В допълнение, скритият монтаж на тоалетната позволява изчистен и минималистичен вид във всеки един момент. Нежният матов бял цвят, може да се допълни с мебели и аксесоари в средиземноморски цветове.​

Комфорт

Ona те кара да се чувстваш удобно. Чрез своята серия от забележителни характеристики като удобна височина на тоалетната, голям бутон за измиване и плавно затваряне на седалката, която е с практичен бутон за бързо освобождаване и сваляне от тоалетната, и смесители в различни размери. Освен това асиметричните умивалници и ъгловите вани са с широки рафтове, а чекмеджетата на мебелите са с функции за плавно затваряне и пълно изваждане.

Хигиена

Детайли, които променят всичко в твоята баня: тоалетна без ринг, продукти безконтактни продукти и покритие Supraglaze®. Rimless тоалетните са без ъгли или ниши, а покритието Supraglaze®, нанесено върху керамичните части, осигурява по-достъпно и по-ефективно почистване. Нашата безконтактна технология, използвана при измиване, смесители и дозатори за сапун, функционира без директен контакт за допълнително спокойствие и хигиена.

Устойчивост

Да се грижим за околната среда не е свързано само с това какво правим, а и с това кои сме. Ние използваме технология и дизайн, за да пестим вода, като намалено измиване с 4,5/3L и смесители, с технологията Cold Start и само 5L/min дебит на водата. Но водата не е единственото нещо, което за което се грижим. С материала Fineceramic® произвеждаме по-леки умивалници, които минимизират въздействието от производствения процес, за да се ограничи въглеродният отпечатък. Всичко има значение.

Изтегли брошурата на колекцията

Изтегли или разгледай онлайн брошурата и се запознай с всички подробности за колекция Ona.

Изтегли сега