Select your country

Правна информация

 

В израз на политиката си към непрекъснато подобряване на своите продукти и техните характеристики, Roca запазва правото си, по всяко време и без предварително уведомяване, да променя или изменя всеки от продуктите или моделите, изложени на този уебсайт, с оглед на което Рока не гарантира нито за наличността на изложените продукти, нито за това, че техните спецификации, цветове или други характеристики съвпадат по всяко време с действително наличните. Възпроизведените интериори и обстановка в публикуваните на сайта изображения на продукти са примерни и декоративни и не следва да бъдат тълкувани като евентуални технически изисквания за монтаж. При тяхното публикуване не са взети предвид възможни особености в тази връзка

Всички цени на продукти, посочени на този уебсайт, са индикативни и препоръчителни за продажба на дребно, без включен ДДС, освен ако изрично не е посочено друго. За конкретни ценови оферти на изложените продукти, клиентите следва да се обърнат към дистрибуторите или търговските партньори на Рока. Предвид изложеното, Roca не отговаря за евентуално допуснати технически грешки при публикуване на посочените препоръчителни продуктови цени.

Всяко копиране, снемане или друго възпроизвеждане, в цялост или частично, на продуктови изображения и друго съдържание на този сайт е строго забранено без изричното разрешение на Roca.