Select your country

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ROCA BIM OBJECTS

Изтегли BIM objects файлове на Roca във формат Revit или ArchiCAD от уебсайта roca.bg

Roca има целия си продуктов каталог във формат BIM objects, достъпен на уебсайта, благодарение на споразумението за сътрудничество с BIMobject.

Roca и BIMobject подписаха споразумение за сътрудничество през 2014 г., за да засилят нашия ангажимент да помагаме на професионалистите в сектора да разполагат с най-модерните инструменти за подобряване на работата си.

BIMobject е библиотека с информация, която включва всички значими данни за характеристиките на продукта. В рамките на съвместния дигитален метод на работа на технологиите за информационно моделиране на сгради BIM, BIM objects файлове могат да бъдат изтеглени от облака, за да бъдат интегрирани във всеки BIM софтуер.

По този начин архитекти, инженери или дизайнери могат да използват този усъвършенстван инструмент в проектите, които изпълняват. Възможността за изтегляне на BIM objects файлове на Roca значително повишава ефективността и качеството на тяхната работа, постигайки по-бързи и по-качествени процеси.

+2.500

products available

+1.7M

product downloads

+300.000

professionals trusted Roca

+10

formats available, including ArchiCAD and Revit

ROCA BIM НАГРАДИ И НОВИНИ

Награда за най-изтегляната марка в bimobject.com през 2019 г.

Награда за най-изтегляната марка в bimobject.com през 2016 г.

BIM OBJECTS ФАЙЛОВЕ НА ROCA ДОСТИГАТ до 1 000 000 ИЗТЕГЛЯНИЯ

Roca, пионер в разработването на BIM objects, е първата компания в бранша, която достига до тези изтегляния от уебсайта на BIMObject.