Select your country

Смесители

Избери как да се чувстваш. Устойчивата елегантност на колекция Ona подчертава пространството с разнообразие от добре подбрани качества. Независимо дали желаният стил е изтънчен или по-естествен, предлаганите възможности ще издържат теста на времето с материалните и естетическите си измерения. Красотата на простотата вдъхновява нежно, без да се налага.

Цилиндричното и особено тънко тяло с плоска правоъгълна дръжка е есенцията на стила. Специфичният ъгъл на аератора гарантира оптимален воден поток към предната част на умивалника, а дизайнът с меко движение придава комфорт при ежедневната работа. Това очевидно е мястото, където технологията и дизайнът се срещат без компромиси. Електролитното покритие Evershine, с най-добрите в класа си дебелини на никел и хром, гарантира водещи на пазара антикорозионни свойства, яркост, равномерност на повърхността, огледален ефект и защита от надраскване и предотвратява отлагането на котлен камък.

Иновативната система Cold Start, интегрирана в нашите смесители, предотвратява ненужното използване на бойлера, за да пести енергия. Освен това технологията за ограничаване на дебита и керамичната глава с намален диаметър позволяват да се грижиш за околната среда от комфорта на твоята баня и да се предотвратят прекомерните разходи.

Всички модели смесители от колекция Ona позволяват плавна и прецизна работа с дългосрочна гаранция от един милион движения за отваряне и затваряне. Наличните височини на смесителите са стандартна, средна и висока база, което осигурява перфектна комбинация с различни видове умивалници. Насладете се на пълна гъвкавост и безконтактни възможности със специалните смесители за вана и душ, бидета и моделите за вграждане за умивалник на Ona

Cold Start и ограничение на дебита от 5л/мин

Иновативната система за студен старт предотвратява ненужното използване на бойлера, за да се пести енергия. Освен това технологията за ограничаване на дебита позволява да се предотврати прекомерното потребление.

Налични 4 покрития

Електролитното покритие Evershine, с най-добрите в класа си дебелини на никел и хром, гарантира водещи на пазара антикорозионни свойства, яркост, равномерност на повърхността, огледален ефект и защита от надраскване и предотвратява отлагането на котлен камък.

Корпус с диаметър 38мм, вграден аератор

Цилиндричното и особено тънко тяло с плоска правоъгълна дръжка е есенция на стила. Специфичният ъгъл на аератора гарантира оптимален воден поток към предната част на умивалника, а дизайнът с меко движение осигурява комфорт при ежедневна работа.

Високотехнологична керамична глава

Керамичната глава с намален диаметър позволява да се грижиш за околната среда от уюта на банята и да се предотврати прекомерното потребление.

Три различни размера смесители за умивалник

Наличните височини за моделите смесители за умивалник са стандартна, средна и висока база, което осигурява перфектна комбинация с различни видове умивалници.

Покрития

Смесителите Ona се предлагат в четири покрития, които предлагат възможност за персонализиране на пространството в банята: Хром, матово черно, титаниево черно и розово злато.

Видове смесители

Ona

Стенен смесител за душ

Цена : 310,00 лв.

Разгледай пълната колекция