Select your country

Тоалетни и бидета

Банята е толкова интимно пространство. Дизайнът на колекция Ona отговаря на твоите очаквания и нужди и превръща банята в елегантно, дискретно и съвременно кътче в твоя дом.

Емоционалната възвишеност задължително се допълва от най-съвременното приложение на технологичните иновации на Ona. Позволи си да живееш в комфорт и стил.

Rimless тоалетните нямат ъгли или ръбове и се почистват по-ефективно. Водата се задвижва от нова разпределителна система, която я разпределя равномерно.

Гамата тоалетни и бидета Ona се отличава с допълнителна височина, която осигурява по-голям комфорт. Другите качества включват по-голям бутон за натискане и тънък дизайн на седалката с нови панти за плавно затваряне и бързо освобождаване за по-лесно почистване.

Колекция, насочена към тези, които очакват първокласно обслужване с безупречен дизайн и технологични характеристики, за да се чувстват напълно сигурни и комфортно, независимо дали в обществената или частната сфера. За да се постигне това, Ona предлага тоалетни с различни размери, включително окачени, стоящи на пода и компактни варианти на моноблок, както и модели на бидета, окачени на стената и с долепени към стената.

Тънки седалки и капаци със забавено падане

Тънка седалка и капак с дизайн за забавено падане

Нови панти с бутони за освобождаване

Нови панти с бутони за бързо освобождаване

Скрит монтаж

Окачени решения със скрит монтаж

Опция за Supraglaze® покритие за оптимална хигиена

Новото покритие Supraglaze® в бял гланц осигурява изключително гладка повърхност, която възпрепятства натрупването на мръсотия, гарантирайки още по-добра хигиена в тоалетните и бидетата.

Максимална Rimless технология

Rimless тоалетните или тоалетните без ръб нямат ъгли и се почистват по-ефективно. Водата се задвижва от нова разпределителна система, която я разпределя равномерно.

Допълнителна височина за по-голям комфорт

Стоящи на пода тоалетни чинии с допълнителна височина за по-голям комфорт.

Покрития

Предлагат се в модерно матово бяло, класическо гланцово бяло или новото покритие Supraglaze® за допълнителна хигиена.

Видове тоалетни чинии

Ona

Oкачена тоалетна чиния, Compact, Rimless

360 x 480 x 290

Цена : 470,00 лв.

Видове бидета

Ona

Окачено биде

360 x 530 x 290

Цена : 374,00 лв.

Ona

Стоящо биде, долепено до стената

360 x 530 x 420

Цена : 340,00 лв.

Разгледай пълната колекция