Select your country

Stonex®

Иновативен материал, който съчетава безопасност, хигиена и естетика за производство на висококачествени вани и душ кабини.

ПРОТИВОПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА

Текстурираната повърхност е специално разработена така, че да отговаря на най-високите стандарти за противоплъзгане (клас C*), което повишава безопасността на всички потребители.

*Съгласно нормата DIN 51097

УСТОЙЧИВ

Stonex® е изключително устойчив на износване, обезцветяване, химически агенти и UV светлина

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Повърхността е проектирана за поддръжка без натоварване и може лесно да се почиства със сапун и вода.

ХИГИЕНИЧЕН

Външният слой на душ коритото отговаря на най-взискателните хигиенни стандарти, като възпрепятства разпространението на микроорганизми по повърхността.

ДУШ КОРИТО

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДУШ КОРИТА STONEX®

ВИСОК ДЕБИТ. БЪРЗО ОТТИЧАНЕ НА ВОДАТА.

Бързото оттичане и леките наклони позволяват на водата да се оттича бързо

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА. ПОДВИЖЕН СИФОН

Решетката на сифона е лесно достъпна и може да се отстранява, за да се почисти и избегне запушване. Моделите Terran и Pyros включват и филтър на сифона, която позволява бързото изваждане на изгубени предмети.

МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА СТОМАНА.

Решетката на сифона е изработена от висококачествена неръждаема стомана (AISI 304), което гарантира, че тя ще остане в отлично състояние с течение на времето.

БЕЗПРОБЛЕМНА ИНТЕГРАЦИЯ. ПЕРФЕКТНИ ФУГИ.

Дефинираните линии на ръбовете и равната повърхност гарантират перфектното прилягане на душ коритото към стената и кабината. Безупречно проектираните 90-градусови ъгли на душ-коритото Stonex® позволяват пълното му интегриране със стенните и подовите плочки.

УСТОЙЧИВОСТ И ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Душ коритата Stonex® показват отлични резултати в тестовете за издръжливост, които измерват устойчивостта на химически агенти като солна киселина, сода каустик, разтворители и др.

ОПЦИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ РАЗМЕРИ

Опцията за индивидуален размер ви позволява да изберете точните размери на душ кабина, което я прави лесно приспособима към всяко пространство.

СВРЪХТЪНКИ

Изключителната формула на Stonex® позволява производството на свръхтънки елементи, които могат да се монтират на нивото на пода, осигурявайки безпроблемна интеграция, премахвайки бариерите и позволявайки лесен достъп до душа.

КОЛЕКЦИИ ДУШ КОРИТА STONEX®

Aquos

Душ корита с текстура на скала. Внимание към дизайна при създаването на модерни пространства за баня, като релефът на камъка е определяща черта. Основни характеристики: текстура от шисти, покритие Stonex® или решетка от неръждаема стомана, антибактериално, свръхтънко, противохлъзгащо, изрязано по размер.

TERRAN

Душ корита с текстурирана повърхност. Иновативността и адаптивността са ключови за това едно душ корито да се вписва във всеки стил на банята. Душ коритата Terran могат да се монтират с рамка, като се дава приоритет на минималистичната естетика и намалената височина, или без рамка, като се избира по-голяма дълбочина. Основни характеристики: свръхтънки, противоплъзгаща повърхност, по индивидуален размер, размер King и Extra King (до 2,00 x 1,40 м, за да се адаптира към всяко пространство в банята).

ВАНИ

КОЛЕКЦИИ ВАНИ ОТ STONEX®

ARIANE

Вана Stonex®, с дължина 165 см, в симетрична овална форма за по-голям комфорт. Основни характеристики: двуцветна опция (външно покритие по избор и вътрешно покритие в лъскаво бяло), центриран отвод, вграден преливник.

Maui Round

Компактна вана със заоблени линии и асиметрична височина. Основни характеристики: двуцветна опция (външно покритие по избор и вътрешно покритие в гланцово бяло), интегриран преливник, страничен сифон.

Maui Square

Компактна вана с красиви квадратни извивки. Основни характеристики: двуцветна опция (външно покритие по избор и вътрешно покритие в гланцово бяло), интегриран преливник, централен сифон.

Raina

Вана с ширина 800 мм, в овален дизайн с центрирано оттичане. Основни характеристики: двуцветна опция (външно покритие по избор и вътрешно покритие в лъскаво бяло), интегриран преливник, централен сифон.

Ona

Балансираните линии определят ваната с органичен дизайн и практичен рафт за тоалетни принадлежности. Основни характеристики: Вградена или ъглова, покритие в бял гланц в комбинация с клик-клак клапа в хром, интегриран преливник, централен сифон

Брошура Stonex®

Изтеглете нашата брошура и научете повече за нашия иновативен материал, който съчетава естетика и безопасност при производството на душ корита и вани.

Иновации в други продуктови материали

Открийте Fineceramic - фин и устойчив материал за умивалници, който ще се впише идеално в дизайна на вашата баня.

Иновативен материал, който съчетава безопасност, хигиена и естетика за производство на висококачествени вани и душ кабини.

Душ коритата Senceramic® предлагат всички изключителни свойства на керамиката в супер тънък и силно противоплъзгащ дизайн. Предлагани в пет цвята, душ коритата Senceramic® могат да бъдат изрязани по индивидуален размер и монтирани на нивото на пода.

Седалките и капаците, произведени в SUPRALIT®, осигуряват максимална хигиена благодарение на намалената му порьозност и антибактериално третиране.