Select your country

Fineceramic®

Като водеща световна компания в производството на санитарна керамика, Roca се отличава с високи постижения и непрекъснати иновации в областта на този естествен материал. Fineceramic® ни позволява да разширим установените граници на дизайна на умивалници, като използваме материал, който може да се в по-тънки контури, като същевременно създава изделия, които са по-устойчиви и по-леки от тези, изработени от традиционна керамика. 

НАЛИЧЕН В НОВИ МОДЕРНИ ПОКРИТИЯ

White (00)

Matt Black (08)

Matt White (62)

Pearl (63)

Onyx (64)

Beige (65)

Coffee (66)

Ексклузивните дизайни се предлагат в множество колекции за баня.

Ohtake

Колекцията Ohtake е създадена от Ruy Ohtake, покойния бразилски архитект и дизайнер, който е черпил вдъхновение от природата, включително морето, небето и това, което е смятал за най-чистата форма на дизайна - яйцето.

Ona

Тази изключително универсална, съвременна колекция предлага широка гама от избор в стандартни, компактни и ултракомпактни размери, включително свръхтънки умивалници от Fineceramic®.

Inspira

Минималистична и приспособима към всеки стил, тази колекция е от свръхтънък Fineceramic® и се предлага в три форми: round, soft и square.

Beyond

Взаимодействието на обемите определя една от най-ексклузивните колекции санитарен порцелан от Roca за тези, които искат да направят стъпка напред в търсенето на иновации и дизайн.

Bol

Тази колекция е стилно предложение, в което се комбинират уют и безгрижие, за да се създаде една цялостна и уникална колекция, вдъхновена от баланса и различието на геометричните форми.

Terra

Дизайнът на тази колекция е елегантен, свеж и многофункционален, с чисти и семпли линии, които се вписват идеално във всяка среда. Той поставя на първо място комфорта, удобството и индивидуалността чрез изискани извивки.

Иновации в други продуктови материали

Открийте Fineceramic - фин и устойчив материал за умивалници, който ще се впише идеално в дизайна на вашата баня.

Иновативен материал, който съчетава безопасност, хигиена и естетика за производство на висококачествени вани и душ кабини.

Душ коритата Senceramic® предлагат всички изключителни свойства на керамиката в супер тънък и силно противоплъзгащ дизайн. Предлагани в пет цвята, душ коритата Senceramic® могат да бъдат изрязани по индивидуален размер и монтирани на нивото на пода.

Седалките и капаците, произведени в SUPRALIT®, осигуряват максимална хигиена благодарение на намалената му порьозност и антибактериално третиране.