Select your country

Senceramic®

Душ коритата Senceramic® предлагат всички изключителни свойства на керамиката в супер тънък и силно противоплъзгащ дизайн. Предлагани в пет цвята, душ коритата Senceramic® могат да бъдат изрязани по индивидуален размер и монтирани на нивото на пода.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

ПОКРИТИЕ ПРОТИВ ПОДХЛЪЗВАНЕ. МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ.

Уникалната повърхност е постигната благодарение на иновативното глазиране на Senceramic®, ексклузивно в Roca, което развива всички свои предимства по време на процеса на изпичане. Така се създава текстурирана повърхност с най-висок противоплъзгащ ефект.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ. МИНИМАЛНА ПОДДРЪЖКА.

Нулевата порьозност на керамиката и устойчивост на химически агенти улесняват почистването.

ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ. МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ.

Висока устойчивост на износване и протриване, което гарантира, че продуктът остава в перфектно състояние с течение на времето.

СВРЪХТЪНЪК. ИНТЕГРИРАН И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН.

Душ коритата могат да се монтират на нивото на пода за перфектна интеграция в банята.

ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР. АДАПТИРА СЕ КЪМ ВСЯКАКВО ПРОСТРАНСТВО.

Благодарение на свойствата си, тези поддушови корита могат да бъдат изрязани до точния размер на душ пространството, осигурявайки перфектно пасване във всяка баня.

5 ПОКРИТИЯ. ЕКСКЛУЗИВНА ЦВЕТОВА ГАМА.

Senceramic® се предлага в пет ексклузивни покрития: White, Beige, Coffee, Pearl and Onyx.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Текстурираното покритие придава на душ коритото неговите подчертани противоплъзгащи свойства (клас C*), предлагайки максимална безопасност. Освен това е много приятен на допир.

УСТОЙЧИВОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

При тестове за устойчивост на химикали/ почистващи агенти*, Senceramic® постига отлични резултати срещу агресивни продукти като солна киселина, сода каустик, разтворители, амоняк, бетадин и други.

Изтеглете брошура за колекция Cratos

Cratos, колекция от керамични душ корита, произведени в Senceramic®.

ИЗТЕГЛЯНЕ / ПРЕГЛЕД ОНЛАЙН

Иновации в други продуктови материали

Fineceramic

Открийте Fineceramic - фин и устойчив материал за умивалници, който ще се впише идеално в дизайна на вашата баня.

Stonex

Иновативен материал, който съчетава безопасност, хигиена и естетика за производство на висококачествени вани и душ кабини.

Senceramic

Душ коритата Senceramic® предлагат всички изключителни свойства на керамиката в супер тънък и силно противоплъзгащ дизайн. Предлагани в пет цвята, душ коритата Senceramic® могат да бъдат изрязани по индивидуален размер и монтирани на нивото на пода.

Supralit

Седалките и капаците, произведени в SUPRALIT®, осигуряват максимална хигиена благодарение на намалената му порьозност и антибактериално третиране.