Select your country

In-Wash® Ona

Безпроблемно интегрирана технология

Дизайн, вдъхновен от Средиземноморието, с деликатно вградена технология, за да преобрази вашето тоалетно изживяване. Интелигентно и лесно.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПРОЕКТИРАНА ЗА ПРОСТА ЕСТЕТИКА

Изключителна естетика, безпроблемна технология. Най-интелигентното изживяване е неусложнено. Всяка функция в In-Wash® Ona е внимателно обмислена, за да бъде интуитивна по своята същност. Прости и достъпни, страничният панел и копчето позволяват на потребителя лесно да персонализира функциите за измиване и сушене, а приложението Roca Connect дава възможност за разширен контрол на всяка функционалност.

ОПТИМИЗИРАНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Интелигентно почистване и сушене, ориентирано към потребителя. Различни източници за перинеално и анално измиване. За аналното измиване прилагаме технологията Airtech, при която въздухът, смесен с водата, позволява по-добър резултат от почистването. Температурата на водата, позицията на дюзата и налягането на водата са напълно адаптивни. След измиването ефектът Coanda осигурява най-високопроизводителна и ефективна технология за сушене. In-Wash® Ona поставя потребителя в центъра и улеснява конфигурирането и активирането на всяка стъпка.

ЧИСТА ПО ДИЗАЙН

Пълна хигиена за спокойствие. Дизайнът и технологията надхвърлят очакванията с подбрани материали и функции, които помагат да се запазят бактериите, поддържайки най-високите хигиенни стандарти на In-Wash® Ona. Ултравиолетова светлина за дезинфекция на самопочистващия се накрайник след всяка употреба, Roca Rimless® за оптимизирано почистване, както и бързо освобождаващ се капак с Lift&Clean за лесно и цялостно дезинфекциране.

Roca Connect

Силата на IoT на върха на пръстите ви. Интегрираните системи правят In-Wash® Ona безпроблемно интелигентна. Задайте предпочитаните от вас конфигурации за пране и сушене, както и управлявайте и предварително програмирайте други функции чрез специалното мобилно приложение. Получете достъп и проследявайте информация за потреблението, получавайте известия и сигнали в Roca Connect и открийте как технологията може да подкрепи устойчивостта чрез ефективно управление на водата.

РЪКОХВАТКА И СТРАНИЧЕН ПАНЕЛ

Лесно и достъпно управление на целия процес на измиване и сушене с помощта на ръкохватка и страничен панел

ПЕРИНЕАЛНО И АНАЛНО ИЗМИВАНЕ

Различни източници на вода за перинеално и анално измиване. При анално измиване се прилага технологията Airtech, при която въздухът, смесен с водата, осигурява по-добър резултат от почистването.

ЕФЕКТ COANDA

Ефектът coanda е бил източник на вдъхновение при проектирането на дюзата, която насочва въздуха към точното място, където е необходим. Въздухът може да бъде насочен към определена област за постигане на максимална ефективност на сушене при всяко ниво на мощност.

САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ДЮЗА С UV СВЕТЛИНА

Почиствайки с вода преди и след всяка употреба и допълвайки я с ултравиолетова светлина, In-Wash ® Ona гарантира отстраняването на 99,99% от бактериите.

ПОВДИГАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ

Електронната част може да бъде частично отделена от порцелана, което прави почистването изключително лесно.

ПОДГРЯВАНЕ НА СЕДАЛКАТА

Оптимизирано почистване с тоалетна, проектирана да надхвърля всички стандарти за измиване.

НОЩНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Подобрено изживяване с опционалната функция за отопление на седалката за внимателно балансирана топлина. Предлага се само във версиите с отопляеми седалки.

ДЕКАЛЦИРАНЕ

Деликатно осветление за лесно намиране на In-Wash ® Ona през нощта.

Descaling

Лесен за използване процес на отстраняване на котлен камък за осигуряване на дългосрочна експлоатация.

Roca Connect

Roca Connect ви позволява да регулирате настройките и продължителността на всеки процес. Можете и да планирате и програмирате поддръжката, почистването и много други операции.

ПРОДУКТОВА ГАМА

IN-WASH® ONA ОКАЧЕНА

Смарт окачена тоалетна чиния Roca Rimless®, седалка и капак с включена функция за измиване и изсушаване. Нуждае се от електрическо захранване. Препоръчва се да се монтира със структура за вграждане с казанче Duplo WC One Smart (A890078020).

A803150S01: без подгряване на седалката

A80315FS01: с подгряване на седалката

IN-WASH® ONA МОНОБЛОК

Интелигентен моноблок с казанче с двоен механизъм (4,5/ 3л) и двойно оттичане. Roca Rimless® , включена седалка и капак и функция за измиване и сушене. Нуждае се от ел. захранване

A803151S01: без подгряване на седалката

A80315HS01: с подгряване на седалката

IN-WASH® ONA СТОЯЩА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ, ДОЛЕПЕНА ДО СТЕНАТА,

Стояща смарт тоалетна с двойно оттичане, долепена до стената. Roca Rimless® , седалка и капак с включена функция за измиване и изсушаване. Нуждае се от електрическо захранване. Препоръчва се структура с вградено казанче Basic Tank One Compact (A890070200).

A803153S01: без подгряване на седалката

A80315GS01: с подгряване на седалката

Consumables

ДЕКАЛЦИРАНЕ

Кутия с 3 сашета