СЪВЕТИ

SENCERAMIC®: Порцеланови душ корита с противохлъзгащо покритие

Roca представя иновативен материал - порцелан за душ корита с противоплъзгащо покритие.

Ако сте смятали, че е невъзможно да подобрите материал, доказал своята ефективност от векове, бъдете готови да откриете душ коритата от Senceramic®. Произведени от този необикновен материал, те притежават всички хигиенни и устойчиви качества на традиционния порцелан плюс силно противоплъзгаща се повърхност при контакт с вода. Тъй като нашата история е свързана с експертен опит в производството на порцеланови изделия, Senceramic® е повратна точка в разработването на нови и подобрени функции за благосъстоянието в банята.

Устойчив, хигиеничен и издръжлив, Senceramic® достига пълния си потенциал с нов емайл, ексклузивен в Roca, който се трансформира в текстуриран и противоплъзгащ слой по време на процеса на изпичане при повече от 1000°C. Това позволява материалът да запази всички качества на традиционния порцелан, като същевременно осигурява изключително безопасни душ корита и елегантна визия на банята.

Нещо повече, Senceramic® се отличава със 100% хигиенично покритие, тъй като подобно на самия порцелан, той представлява повърхност с нулева порьозност, която не абсорбира влагата и предотвратява разпространението на бактерии. Това качество гарантира трайно и лесно за почистване душ корито, тъй като повърхността на Senceramic® е устойчива, не нарушара структурата си при контакт с дезинфектанти и абразивни вещества, които обикновено се използват за почистване на банята.

В Roca функционалността и естетиката вървят ръка за ръка.  Този нов материал също е готов да отговори на индивидуалните нужди на всеки клиент. Душ коритата от Senceramic® с противоплъзгащо покритие могат да бъдат отрязани по размер, за да паснат във всяко пространство. Тъй като са изключително тънки, те позволяват монтаж на нивото на пода в банята, а това допринася както за изчистения дизайн, така и за безопасността. И накрая, цветът също е една от най-забележителните характеристики на Senceramic®. Независимо от вашия стил, ще намерите душ корита както в класически нюанси като Бяло мат или Бежово, така и в по-смели цветове като Оникс, Кафе или Перла.

Сподели