СЪВЕТИ

RIMLESS, ПОЧИСТВАНЕТО НА ТОАЛЕТНАТА НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО

Rimless тоалетните на Roca предоставят възможност за почистване на банята по възможно най-лесния и удобен начин.

Ако хигиената в банята е синоним на благосъстояние и здраве, решенията, които улесняват почистването на тоалетната, също допринасят за превръщането на дома ни в по-безопасно място за нас и нашите близки. През последните няколко десетилетия различни технологии допринесоха за улесняването на тази задача с по-мощни и ефективни системи за отмиване, а сега и дизайнът осигурява още по-практично и функционално изживяване.

Вътрешните стени на Rimless тоалетните Roca са гладки, без ринг, за да улеснят по-бързото, по-лесно и по-пълно почистване на цялата вътрешност на тоалетната при всяко пускане на водата от казанчето.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

За да осигурим максимална хигиена и чистота, повечето тоалетни на Roca са Rimless, с чиния без вътрешен ринг. Тези тоалетни са с мек контур, без ръбове и скрити части, където може да се натрупа мръсотия. Ето как този нов дизайн улеснява почистването, тъй като позволява избърсване на цялата повърхност с кърпа и препарат буквално с едно движение – достатъчно, за да се поддържа тоалетната чиста и да се предотврати натрупването на бактерии.

ЕФИКАСНО ИЗМИВАНЕ

За да бъдем сигурни, че иновативният дизайн на Rimless не пречи на ефикасното отмиване при пускането на вода, при последното поколение тоалетни Roca тя се изхвърля с по-голяма сила, така че да достига до цялата повърхност на чинията, прецизно и точно, надхвърляйки стандартите на Европейския съюз. Освен това тоалетните Rimless имат леко заобляне навътре в горната си част, за да се избегне пръскането или изтичането на вода извън тоалетната чиния от санитарен порцелан.

С моделите Rimless ще спомогнете за по-доброто здраве, безопасност и хигиена за всички, у дома или в офиса. Тъй като почистването на тоалетната е много лесно, контактът с вътрешността на тоалетната чиния е минимален и силата на измиването играе съществена роля.

Сподели