СЪВЕТИ

ХИГИЕНАТА НА ПЪРВО МЯСТО

Насладете се на неповторимо усещане за чистота, благодарение на смарт тоалетните на Roca, които улесняват интимното измиване с вода.

Усещането за допира с вода винаги е носело огромно удоволствие: сред природата, под душа или при интимната хигиена. В Roca усъвършенствахме хигиенните системи с вода, за да отговорим на нуждите във всеки дом. Ако търсите последните технологии, уелнес тоалетните In-Wash® ще ви позволят да персонализирате всички функции за измиване и подсушаване с интуитивен контролен панел. А тези, които не се нуждаят от смяна на тоалетната чиния, могат да изберат тоалетните седалки Multiclean®. Това е технология със същите функции в седалка и капак, която се монтира изключително лесно. Roca ви предлага и Be Fresh Go – интимен хигиенен душ, наличен в няколко варианта на покритие. Различни продукти за необикновено усещане за чистота, благодарение на измиването с вода, които преобразяват изцяло рутинните процедури за лична хигиена.

Открийте тоалетната, която ви измива с вода: In-Wash®

Ако планирате да ремонтирате банята си и търсите последните иновации или искате да направите крачка напред с нов подход към интимната хигиена, тоалетните с биде на Roca ще отговорят на вашите очаквания. За напълно персонализирано изживяване, смарт тоалетната In-Wash® разполага с функции за анално и перианално почистване и подсушаване, при които ще можете да регулирате позицията на дюзата, налягането и температурата на водата и въздуха. Благодарение на интуитивната употреба на уелнес тоалетната, можете лесно да я управлявате с дистанционното управление или чрез страничния панел, а сензорът за движение ще предотврати неволното активиране на функциите.

С минималистичен дизайн, тоалетната чиния, която ви измива с вода, се адаптира към всяко пространство в банята с трите си версии: конзолна тоалетна за монтаж на стена, стенна или стояща тоалетна с интегрирано в нея казанче, или тоалетна тип „моноблок“, долепена до стената. За безопасен монтаж, без видими кабели, са ви необходими само извод за вода и електрически контакт. Това предложение за цялостна хигиена също така ще ви помогне да запазите тоалетната чиста за по-дълго време, благодарение на Rimless технологията, при която не съществуват скрити ръбове и места, където може да се задържи мръсотия.

Преобразете интимната си хигиена с технологията Multiclean®

Ако не се налага да сменяте тоалетната си, но искате да се възползвате от предимствата на бидето, монтирайте седалката Multiclean®. Тези уелнес седалки са съвместими с широка гама модели тоалетни на Roca, така че трябва само да замените старата тоалетна седалка и капак с тази нова опция, налична във формат Round и Soft. Вече разполагате с модерен уред за цялостна интимна хигиена. За инсталация на системата са необходими единствено обикновен извод за вода и електрически контакт. Монтирайте уелнес тоалетна седалка Multiclean® в банята си и се насладете на пълен комфорт и чистота с нейните функции за измиване и подсушаване.

Ако изберете Multiclean® Advance, ще се възползвате от удобството на интуитивния страничен панел, който ви позволява да изберете позицията на дюзата, температурата и налягането на водата и да нагласите функцията за подсушаване според собствените си предпочитания. От друга страна, Multiclean® Premium добавя дистанционно управление и някои допълнителни функции, като например възможност за избор на температурата на седалката или функционалност, която премахва всяка лоша миризма от тоалетната.

Отдайте се на ползите от хигенния душ Be Fresh

За оптимално измиване с вода, без да се пренебрегва естетиката, душовете за интимна хигиената от серията Be Fresh са решение, което може лесно да се монтира в близост до тоалетната. Практичен и без да заема много място, този хигиенен душ се откроява в пространството на банята, благодарение на широката гама от покрития и цветове Everlux. Изберете изтънчеността на Titanium Black или Brushed Titanium Black за модерен дизайн или добавете винтидж нотка с Rose Gold.  Висока устойчивост и издръжливост в изделие, което ще се превърне в основен елемент за рутинните ви процедури за хигиена и грижа.

Сподели