СЪВЕТИ

УМИВАЛНИЦИ ВЪРХУ ПЛОТ: ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА ФОРМА

Извитите или ъглови линии се преплитат в широка гама от мивките на Roca, които ще направят банята ви наистина забележителна.

С изтънченост и елегантност, мивката върху плот е модерен и иновативен избор, който насочва вниманието към порцелана, без да пренебрегва повърхността, с която се съчетава. Тъй като се вижда изцяло, мивката не само показва чистия си силует, но освен това извитите или ъглови линии успяват майсторски да очертаят плота. Можете да избирате между правоъгълна, квадратна или кръгла мивка и да започнете да организирате на прима виста своите тоалетни принадлежности или каквото друго искате да е на показ.

Alter. Мивка върху плот с или без шкаф

Ако това, което ви привлича в мивката върху плот е функционалната повърхност, която я допълва, ще бъдете възхитени от оригиналното пространство, налично в безспорно привлекателните модели на мивки от Alter. Както в кръглия, така и в правоъгълния умивалник ще намерите място и от двете страни на смесителя, където да сложите сапунерка, паста за зъби или всички малки неща, от които имате нужда.

Alter

Beyond. Цветни мивки върху плот

Два размера и шест възможни цвята, които показват порцелана в цялото му великолепие, заедно с издръжливостта на Fineceramic® така че да можете да проектирате умивалника върху плота в цвета, който ви определя най-добре. Бъдете завладени от ексклузивния дизайн с изящни линии от Beyond, наличен в правоъгълна или квадратна мивка в богата гама от цветове: White, Off White, Pearl, Beige, Coffee and Onyx.

Beyond Onyx

Inspira. Персонализирани мивки над плот

Накрая, в колекцията Inspira, Fineceramic® оформя фини мивки в три различни очертания: кръгли, квадратни (ъглови) и овални (с меки контури). Можете да избирате между два размера, в зависимост от наличното място в банята или пространството, което искате да ползвате на плота.

Inspira
Сподели