СЪВЕТИ

ОТДЕЛЕТЕ МЯСТО ЗА СМАРТ ДУША НА ROCA

Сега можете да превърнете своя душ в нещо уникално, като пренесете интернет на нещата в дома си.

Проектиран да ви отмени в отговорностите, да създава персонализирани преживявания и да предоставя интернет на нещата (IoT) в услуга на благосъстояние на вас и вашите близки, интелигентният душ на Roca ще промени рутинните ви грижи завинаги. Тъй като технологиите са полезни само ако улесняват живота ни, умният душ на Roca познава вашите предпочитания, свързан е с вас, дори да не сте вкъщи, и допринася за пестенето на вода и енергия. Какво чакате? Вземете си един!

Ангажимент към дизайна

С дебелината си от само 12 мм, стъкленият панел на Smart Shower предлага ултратънък дизайн, който се вписва във всяко душ пространство. Екранът му показва температурата, дебита и изхода на водата, които могат да се избират и регулират с помощта на сензори и ергономични въртящи се бутони с противоплъзгаща повърхност. Сензорите светят, когато са активни, и затова използването им е много интуитивно за всеки потребител.

Точно на време

Тъй като няма нищо по-успокояващо от това да намериш пълна вана или да влезеш под душа и да се насладиш на перфектната температура, Smart Shower може да бъде програмиран с помощта на мобилно устройство. От всеки смартфон и с помощта на безплатно приложение можете да затоплите водата, да подготвите ваната и да зададете всеки детайл предварително.

Запазване на предпочитанията

Интелигентният душ на Roca запаметява личните ви предпочитания по отношение на водния поток, температурата и изходите в различни потребителски профили. Това е толкова просто – трябва само да изберете името си на дисплея, да отворите крана и да настроите водния поток с желаните характеристики, без да се налага да програмирате системата всеки път.

Активиране на детския режим

Благодарение на режима, който блокира дисплея, интелигентният душ запазва същите настройки, дори ако малчуганите си играят с контролния панел. Това предотвратява всяко случайно активиране или повишаване на температурата на водата.

Забравете за поддръжката

С режима за самопочистване, който пуска прекъснат воден поток под налягане от всички изходи, душът ефективно отстранява котления камък и замърсяванията. Освен това, допълнителната програма за пълна дезинфекция пуска вода с температура 70º за 6 минути и премахва евентуални бактерии като легионела, които могат да се развият в тръбите след дълги периоди на неизползване. Повърхността на душа се почиства с неутрален почистващ препарат, който се изплаква с вода и подсушава с мека кърпа.

Пестене на вода и енергия

Приложението Smart Shower позволява на потребителите да следят нивата на потребление на вода и електроенергия у дома, като насърчава отговорното използване. Освен това, системата разполага с режим на пауза за спиране на водния поток, докато се миете, който може да бъде активиран отново по-късно при същите условия.

Инсталирайте смарт душа без затруднения

Инсталацията на Smart Shower е подобна на тази на всеки конвенционален душ, с единствената разлика, че тялото на смесителя и източникът на захранване трябва да бъдат разположени на минимално разстояние от изводите за вода. Както при всяка електрическа инсталация, тя трябва да бъде извършена от квалифициран персонал.

Сподели