ВДЪХНОВЕНИЕ

Умивалник и тоалетна в едно? Бъдете част от W+W революцията

Новите времена изискват нови решения, решения, които Roca може да предложи и които допринасят за едно по-устойчиво бъдеще. Приветстваната W + W (Washbasin + Watercloset) е произведение на изкуството, което комбинира в себе си умивалник и тоалетна едновременно.

Добавяне на дизайн и бъдеще

Понякога иновацията е сбор от концепции, резултат от комбиниране на сили и обединяване на различни идеи. W+W е иновация, разработена от Roca дизайн център. Устойчивостта и естетиката се допълват взаимно в минималистичната визия на продукта, получил множество международни награди за дизайн.

W+W, Умивалник и тоалетна в едно

Намаляване на вредното въздействие върху околната среда

Водата е най-ценният ресурс, който е от съществено значение за планетата ни. В общество, което все повече се ангажира с намаляването на потреблението на енергия и вода, защо да харчим повече, когато технологиите ни позволяват да използваме ресурсите по нов, по-интелигентен начин?

Умивалникът на W+W е интегриран в горната част на казанчето на тоалетната, което позволява повторното използване на водата от умивалника, като я изпраща в казанчето след процес на филтриране.

W+W, Умивалник и тоалетна в едно

Максимално използване на пространството

Малките пространства ни принуждават да търсим нови идеи, с цел обособяване на отделни зони в банята без това да нарушава естетиката ѝ. W+W by Roca решава този проблем по перфектен начин, обединявайки умивалника и тоалетната в едно. Неговият компактен дизайн заема много малко място, като същевременно осигурява повече свобода на движение. Освен това, иновативната му форма осигурява пространство в банята с уникална индивидуалност.

W+W, Умивалник и тоалетна в едно
Сподели