ВДЪХНОВЕНИЕ

Три стила за дизайн на бани с порцеланови изделия в черен цвят

Предайте се на чара на тоалетна в черно и я допълнете с умивалници в същия цвят, за да придадете на банята си характер и индивидуалност.

Понякога трябва да променим всичко, да мислим нестандартно, да възприемем различното. Харизматичен и зашеметяващ, черният санитарен фаянс оформя елегантни, дръзки и определено различни бани. Умивалници и тоалетни, които въпреки че са очевидно радикални, са в състояние да постигнат баланс в градски или класически стилове на интериорен дизайн. От дизайн, вдъхновен от арт деко, до най-иновативните форми – представяме ви три предложения, които заместват белия цвят за една поразителна промяна в банята.

Carmen, същността на арт деко

Ако сте били очаровани от винтидж колекцията на Roca, нейната черна версия ще ви впечатли още повече.  Гланцовата керамика на черните тоалетни и умивалници на Carmen придават нотка на изтънченост с усещане за арт деко. Пътувайте из Европа през 20-ти век и оформете класическа баня или я комбинирате с модерните предложения от съвременния интериорен дизайн. Окачен на стена с конзола, с монтаж върху плот или с метална конструкция, черният умивалник на Carmen се съчетава отлично с едноръкохватковите или двуръкохваткови смесители за баня в същия стил. Rimless тоалетните без ринг, се предлагат в различни версии: тип „моноблок“, за монтаж с вградено или високо окачено казанче, или с флуксор. Друга възможност за добавяне на цвят, без да монтирате нова тоалетна, е да смените капака, като изберете такъв с тъмно сиво или черно покритие.

Beyond, градско вдъхновение

С приятна матова текстура, тоалетните и умивалници Beyond увеличават възможностите за творчество с нестандартни форми, които оспорват приетите норми за обзавеждане на банята. Колекцията се предлага в шест цвята, сред които със своя оригинален урбанистичен дизайн се открояват мивките и тоалетните в нюанс Onyx. Произведени са от Fineceramic®, иновативен материал на Roca, който се откроява с изключително тънките си стени и голяма здравина. Ако искате фокусът във вашата баня да падне върху умивалника, изберете окачен на стена, с конзола или полу-конзола. Ще запазите модерното градско звучене на банята и ако комбинирате мебели от същата колекция с умивалник върху или вграден в плота.

Долепена до стената, монтирана с високо окачено или вградено казанче или окачена на стената, черната матова тоалетна Beyond показва заоблените форми от колекцията и включва технологията Rimless, за да улесни почистването.

Inspira, минималистичен характер

Най-изисканата колекция на Roca се възползва максимално от свойствата на Fineceramic®, ексклузивния керамичен материал на марката, за оформяне на много фини умивалници, които са 40% по-леки и 30% по-здрави от останалите. С три дизайнерски линии – кръгла, заоблена и квадратна – умивалниците Inspira предлагат минималистични форми с шест цвята на порцелана. Предлагат се и голям брой модели и размери мивки Inspira в матовия черен нюанс Onyx:  за окачване на стена, за монтаж върху плот, за вграждане или полувграждане в плот. Тоалетните, от друга страна, също следват тези три дизайнерски линии и се предлагат в компактен или стандартен размер. В описанието на всеки продукт ще намерите различни опции за монтаж, в зависимост от предпочитания от вас стил или особеностите на пространството на вашата баня.

Независимо в какъв стил искате да бъде банята ви, сред богатството в колекциите за баня на Roca от черен санитарен порцелан ще откриете продуктите, които ще паснат най-добре на вашите лични предпочитания.

Сподели