СЪВЕТИ

FINECERAMIC®, ИЗЯЩЕСТВО ОТ КЕРАМИКА ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСТОЙЧИВИ УМИВАЛНИЦИ

Ангажимент за иновации, който промени начина ни на мислене и проектиране на бани.

Има случаи, в които ключът към стила е във финеса, в изтънчеността на формите, в хармонията на ансамбъла. Тези случаи се определят от пространства или личности с нестандартна, даже изтънчена индивидуалност, които налагат стил, без ние да осъзнаваме.

Ангажиментът за проучване на нови материали доведе Roca до създаване на нов компактен керамичен материал с извънредна лекота и изпълнение. Технология, която подобно на най-фините създания, трансформира дизайни и създава умивалници с немислими досега форми.

Умивалниците от материала Fineceramic от Roca са устойчиви и издръжливи

 

Fineceramic® е предложението на Roca за онези пространства, които се определят с мекота и финес на линиите, без да се жертва издръжливостта на продуктите. Ангажимент към иновациите, който е променил начина, по който проектираме и създаваме бани.

Отличаващи се с изящество линии

Изключително фини линии с дебелина 5 мм, както и гладки и равномерни вътрешни повърхности превръщат умивалниците, произведени от Fineceramic® в елементи от обзавеждането, които ще добавят нотка характер на нашата баня.

Умивалници с фини линии от Fineceramic от Roca

Забележителна лекота

Тези фини форми са причина за лекотата на умивалниците, произведени от този иновативен материал. 100% керамика – Fineceramic® позволява да създаването на продукти, които са с 40% по-леки и същевременно, с 30% по-устойчиви, в доказателство, че подобно на хората, понякога изтънчеността и финесът понякога крият забележителна сила.

Леки умивалници от Fineceramic от Roca

Дълготрайност

Като съществен елемент от облика на банята, умивалникът е и продукт, подложен на интензивна ежедневна употреба. Гарантираната устойчивост на Fineceramic® прави тези умивалници изключително издръжливи. Освен това гладката и хомогенна повърхност е с висока устойчивост срещу абразивни продукти, което и осигурява абсолютна гаранция при употреба.

Устойчив умивалник от Fineceramic от Roca
Сподели