СЪВЕТИ

СМЕСИТЕЛИ, МОНТИРАНИ НА ПОДА – ИДЕАЛНИ ЗА СВОБОДНОСТОЯЩА ВАНА

Да преоткрием стоящите смесители за вана и душ, съчетание на изразителен дизайн и модерно изпълнение

Обгръщащи, харизматични и изтънчени, свободностоящите вани изпъкват още повече, ако са допълнени от едноръкохватков стоящ смесител с изключителен дизайн. Предложение с изящни линии, което преоткрива стария стил смесители с модерни функции. Изключително прецизните, но семпли ръкохватки, хромираното покритие с дълготраен блясък и ръчните душове с перфектна дължина придават чар и изтънченост на невероятно модерните модели смесителни батерии.

Pals, изключително прецизни

Тънката ръкохватка, наподобяваща джойстик, е отличителната черта на Pals – изключително подходящ подов смесител за вана. С почти никакво усилие кранът може лесно да се отвори, предлагайки желания воден поток. Неговият цилиндричен дизайн с височина 86 см и вграден ръчен душ Stella го превръщат в идеалното решение за модерни вани с деликатни очертания.

Atlas, елегантност и функционалност

С височина от 82 см, стоящият смесител Atlas се отличава с елегантност благодарение на солидния цилиндричен дизайн и плоската ръкохватка с плавно отваряне. Интегриран в дизайна и с много фини прави линии, ръчният душ Stella Stick осигурява комфорт и функционалност по всяко време.

L90, иновативен дизайн

L90 е предложение за свободностоящи вани с подов смесител с четириъгълен дизайн. С перфектното съответствие между чучура, ръкохватката и градския характер, контрастът с цилиндричния ръчен душ придава динамика на дизайна, като подчертава още повече колоната му, благодарение на височината от 78 см.

Сподели