СЪВЕТИ

ПОДДУШОВО КОРИТО С ТЕКСТУРИРАНА ПОВЪРХНОСТ СРЕЩУ ПОДХЛЪЗВАНЕ. НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ

Нов модел, иновативно предложение с всички предимства на Stonex®.

Представете си поддушово корито, при което вие определяте границите. Изберете размери, дизайн и покритие, без да жертвате сигурността и комфорта. Отхвърлете всякакви предишни идеи, защото поддушовите корита с текстурирана повърхност са тук, за да трансформират напълно ритуалите ви в банята. Вдъхновени от противохлъзгащите свойства на ексклузивния материал Stonex®, ви представяме нов стилен модел, който не само ще ви донесе максимално спокойствие под душа, но ще ви даде и подходяща натурална текстура, която се вписва във всеки вид баня.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА STONEX®

TERRAN, нюансите на природата в квадратен или правоъгълен формат

Колекцията от поддушови корита Terran разширява набора от цветове, предлагани от противохлъзгащото съедининие Stonex®, за да припомни текстурата на камъка по време на вашите моменти под душа: coral, бяло, off white, черно, цимент, pizarra, arena или крем – осем оригинални повърхности за осем различни начина за постигане на стил в пространството на банята.

С увеличаване на възможностите за дизайн, Terran може да се инсталира с или без рамка, както с най-минималистичната възможна естетика и редуцирана височина, така и с по-голяма дълбочина, благодарение на възможните вариации в периметъра.

Благодарение на адаптивността в колекцията, ще можете да избирате между квадратно (800×800мм или 900×900мм) или правоъгълно корито. Във втория случай размерът може да варира между 800×600мм и King Size формат 2000×1000мм.

Сподели