ВДЪХНОВЕНИЕ

ОБМИСЛЯТЕ ДА ОБНОВИТЕ КУХНЯТА СИ? ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ, ДОСТЪПНИ ЗА ВАС.

Уверете се сами, че дизайн и удобство могат да вървят ръка за ръка.

Понякога знаем какво точно искаме, но не знаем кой продукт отговаря на нашите нужди. Ако обмисляте да реновирате кухнята си, ще се зарадвате да разберете, че ние от Roca прекарахме десетилетия в проучване, за да ви предоставим най-доброто постижение, комбинирано с максимална хигиена и издръжливост. Новите ни материали и повърхности са създадени да разширят границите в декорирането на вашата кухня, приближавайки ви към ново измерение на дизайн и функционалност.

Смесители за баня, с изваждащ се чучур или иновативни повърхности

Увеличете възможностите за подобрение на смесителите за кухня: с новите функции и харизматични цветове. Колекция Syra се отличава с практична, изваждаща се мека връзка, която можете да отделите от чучура и спокойно да я използвате дори извън мивката. Налична в два различни дизайна, Syra предлага spray и rain функции, за подобряване на изплакването и измиването.

Сред новите смесители за кухня на Roca ще откриете и Mencia, които внасят цвят в мивките със своите изтънчени и необикновени покрития. Заложете на модерените предложения, по-различни от хром – бяло, черно или титаниево черно – ако искате да добавите доза автентичност, когато реновирате кухнята си, като, разбира се, не се пренебрегва защитата в най-висока степен срещу котлен камък и корозия, осигурена от изключителното никелово и медно покритие.

Roca смесители за кухня с повишена производителност

Сподели