СЪВЕТИ

ОБИЧАТЕ ЛИ ДА ВЗЕМАТЕ ВАНА? НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА ВАНА

Независимо дали планирате реновиране на малка баня или на възможно най-голямата, има вградени или свободностоящи вани, които ще отговорят на вашите нужди.

Има моменти в живота, в които трябва да спрете, да забравие за всички задачи и рутини, и да отпуснете ума си. Ваната е елементът в банята, който може да ви помогне да постигнете това, така че да избягате от реалността, свързвайки се с водата и нейните вибрации. Ако имате място за свободностояща вана, оставете се да бъдете погалени от минералната текстура на Surfex®, от елегантността на чугуна или от лекотата на акрила. Ако предпочитате вградена вана, може да избирате от малки вани до големи хидромасажни вани, които ще ви обгърнат в ободряваща вана с мехурчета.

Вградени вани за всякакви нужди

Перфектно интегрирани във вашия ремонт, защитени с панели или плочки за баня, вградените вани от Roca могат безпроблемно да се поберат в наличното пространство. Уникалната текстура на акрила оформя вани с чисти линии като Easy: правоъгълни или ъглови, с или без хидромасаж. С възможността за включване на водни джетове, Hall добавя комфортни подглавници, а Becool не само притежава практични ръкохватки, но и предлага опцията за терапевтична хромотерапия.

Ако предпочитате метални продукти, открийте стоманените вани Princess и чугунените вани Haiti и Malibu, които следват формата на тяло в решения в различни размери, допълнени с дръжки и подглавници в бял цвят. Всичко това ще ви помогне да се насладите на вана с или без мехурчета, с или без хидромасаж, така че да можете да създадете перфектния момент, съобразен с вашите нужди.

Сподели