СЪВЕТИ

Малкото е много повече

Забравете предразсъдъците. Дори да нямате голяма баня, в нея има пространство за всичко необходимо. Имаме безкрайно много предложения и идеи, от които да се възползвате.

Животът в големия град предлага големи възможности, но същевременно, баните са умалени, в малки по квадратура апартаменти. В тази връзка, решихме да включим някои находчиви идеи за справяне с ограниченото пространство. Време е да подходим с въображение и да открием, че ограниченията в пространството са най-голям стимул за вдъхновение на творческия ни потенциал.

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Мебел с умивалник Debba от Roca

Тук ще намерите богато разнообразие от модели и размери. Някои от мебелите се предлагат в компактна версия, идеално решение за тесни и издължени бани, за които са необходими изделия с намалена дълбочина, за да осигурят пространство за движение.

САНИТАРЕН ПОРЦЕЛАН

Окачена тоалетна и биде Meridian от Roca

За да усвоите всеки сантиметър от банята, трябва да разгледате всяко възможно решение за олекотяване на пространството. За тази цел, предлагаме окачени тоалетни чинии. При тях казанчето е вградено в стената, скрито зад функционална плоча. Така постигате повече простор и добавяте елегантен стил и модерен завършек на помещението.

Тоалетна с интегрирано казанче Meridian In-Tank от Roca

Друг вариант да спестите място, без да е необходим ремонт, е поставянето на тоалетна с интегрирано казанче. Това е иновативно решение, което не изисква казанче, вградено или конвенционално, тъй като то е интегрирано в самата тоалетната чиния.

Умивалник и тоалетна в едно W+W от Roca

Стъпка в бъдещето е да изберете Roca W+W, ексклузивно решение, което обединява умивалник и тоалетна в един елемент. Този модел пести място и отговаря на най-високите критерии за устойчивост, тъй като филтрира водата от умивалника за повторно използване в тоалетната.

Сподели