ВДЪХНОВЕНИЕ

КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ С ИЗВАЖДАЩ СЕ ЧУЧУР. КАКВО ПО-ПРАКТИЧНО ОТ ТОВА?

Еволюция на смесителните батерии в услуга на вашето удобство в кухнята.

Точно както пералнята или миялната машина, които имат своето задължително място в дома ни и променят изцяло ежедневието ни, смесителните батерии с изваждащ се чучур имат своята значима роля за повече удобство в кухнята. Представяме ви няколко модела кухненски смесители с модерен и атрактивен дизайн, които не само ви гарантират ефективна и дълготрайна употреба в ежедневните ви дейности, но и ви позволяват да достигнете до всяко ъгълче на мивката и дори по-далеч, благодарение на своята практичност и гъвкавост.

TARGA. Два дизайна, две функционалности

Ако предпочитате кухненски смесител с изваждащ се чучур, но без да правите компромиси с дизайна, вашият избор е Targa. Тялото на батерията е масивно, а чучурът – елегантен. Колекцията предлага 2 дизайна: с L-форма или заоблен. В първия вариант чучурът се изважда напред, като по този начин ви позволява да напълните с вода съдове, които не се побират в мивката. Заоблената форма пък, от своя страна, ви позволява да достигнете всеки ъгъл на мивката за идеална хигиена, при това без пръски. Тъй като диаметърът на водната струя се увеличава, функцията душ ви позволява да разпределите по-ефективно водната струя. Допълнително удобство се постига благодарение на факта, че може да доближите чучура колкото е необходимо до измивания съд, дори и той да не се побира в мивката.

VICTORIA. Компактен и функционален дизайн.

Ако търсите компактен и функционален смесител за кухня с изваждащ се чучур, колекцията Victoria ви предлага на една много достъпна цена батерия с възможно най-широкия чучур, който ще ви позволи да достигнете до всеки ъгъл на мивката, и дори до голяма част от кухненския плот. Смесителят ви позволява да извадите напълно чучура и да го манипулирате много лесно. Душ функцията ви позволява лесно измиване на тави или рафтовете на хладилника, които не се побират в мивката.

Готови ли сте да поставите на едно по-високо ниво използването на водата и комфорта в кухнята ви?

Сподели