ВДЪХНОВЕНИЕ

КОЛЕКЦИЯ, КОЯТО КАЗВА МНОГО ЗА ВАС

Открийте Inspira, новата колекция санитарен порцелан и мебели, с която ще създадете мечтаната баня, независимо от вашата индивидуалност и стил.

Може би сте подреден и методичен човек, верен на правите линии, тъмните цветове и уравновесеността. Или сте по-скоро някой, който цени заоблени, меки, чисти форми и му допада топлината, която дават материали като дърво например. Независимо от вашата личност и стил, с новата колекция Inspira, банята, за която мечтаете съществува.

Колекция Inspira

Благодарение на семплите форми и многобройните възможности за конфигуриране, Inspira може да се адаптира към всеки стил. Трябва само да изберете между нейните три дизайнерски линии – Round (кръгла), Soft (с меки ъгли) и Square (правоъгълна) – или просто да ги комбинирате. Резултатът винаги ще бъде хармоничен и красив. Това е магията на Inspira.

Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira
Колекция Inspira

Колекцията представя умивалници с варианти за вграждане върху плот и Unik (интегрирани в базовия модул), тоалетни и бидета, стенни или свободно стоящи, както и мебели тип „колона“, които увеличават капацитета за съхранение. Широка гама от решения посрещат всяка потребност.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ДЕТАЙЛИ

В Inspira, всичко е обмислено до най-малкия детайл. И това си личи. Умивалници с меки форми и фино излети стени, бели сифони с керамично покритие, така интегрирани в порцелана, че остават незабелязани, седалки със забавено падане и монтирани плътно до стената тоалетни, мебели тип „колона“ с вътрешно осветление и огледало, както и много други детайли, правят Inspira перфектната колекция.

ФУНКЦИОНАЛНИ МЕБЕЛИ

Но не всичко се свежда до естетика. Банята е и пространство, което трябва да осигури решения за многото функционални аспекти.

Точно затова, мебелите Inspira са проектирани да предложат широка гама решения за съхранение. Базовите модули, предлагани в три размера – 600, 800 и 1000 мм – и три покрития – Бял гланц, Дъб и Дъб/Тъмно огледало – могат да се допълнят с колони, предлагащи голям капацитет за съхранение, за да гарантират, че всяко нещо си има определено място.

Цялата колекция е замислена да гарантира максимален комфорт и качество, например чекмеджетата със система за пълно изтегляне и вътрешност, която е организирана в отделения с покритие с цвят тъмно дърво, и безшумна система за плавно затваряне; или колоните, които разполагат с вътрешно осветление, стъклени рафтове и голямо огледало.

ДОРИ ЗА МАЛКИ БАНИ

Колекция Inspira

Inspira е създадена с мисъл и за тези потребители, които разполагат с ограничено пространство. За тях серията предлага свободно стояща тоалетна в компактен и плътно прилепнал до стената вариант, който съчетан с 600 мм умивалник, осигурява естетичен и функционален резултат за бани за гости или просто за малки бани.

СЪЗДАДЕНА С НАЙ-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ

Колекция Inspira

Roca създаде Inspira с най-иновативните материали, като например Fineceramic®, нов висококачествен керамичен материал, който дава възможност за производство на умивалници с фино излети стени, с 40% по-леки и с 30% по-устойчиви в сравнение с конвенционалните.

Седалките и капаците на тоалетните и бидетата са произведени със SUPRALIT®, смола, патентована от Roca, която предлага по-голяма устойчивост на химични вещества и предпазва от пожълтяване, четири пъти по-малко пореста от обикновените седалки и следователно, по-хигиенична. Седалките и капаците имат стени с меки и заоблени ъгли и така се почистват по-лесно.

Сподели