СЪВЕТИ

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИ СМЕСИТЕЛИ

Технологиите се развиват постоянно, като предлагат продукти с по-добро изпълнение, по-висока енергийна ефективност и устойчивост. За да се възползвате от най-доброто на пазара, при подмяна на смесители, вземете предвид следните няколко фактора.

Устойчивост

Често, когато използваме умивалника, не ни е необходима топла вода. В новото поколение смесители със Студен старт, отварянето отпред е само със студена вода, с което се избягва ненужна работа на бойлера. Не се губи енергия за подгряване и не се излъчват замърсяващи газове в атмосферата.

Смесител Naia от Roca с технология Студен старт

Спестявания

Ние не се нуждаем от цялата водна струя, за да измием ръцете или зъбите си. Затова, ограничителите на дебита в смесителите Roca намаляват обема на водата, без да се намалява нивото на комфорт.

Смесител за умивалник Lanta от Roca с ограничител на дебита

Температура в рамките на секунди

Само три секунди. Един миг и готово, имате перфектната температура. Термостатичните смесители Roca имат две контроли, една за определяне на температурата и още една за регулиране на струята, като доставят вода мигновено, без да се надхвърлят 38º по подразбиране.

Термостатичен смесител за душ T-2000 от Roca

Пълна безопасност

Забравете злополуките. Термостатичните смесители Roca разполагат с технологията Safe Touch, която избягва прегряването на батерията. Вие сте сигурни, че никой няма да се изгори при досег с метала.

Термостатичен смесител T-1000 от Roca

Интегриран дизайн

Ако държите на иновативен интериорен дизайн или просто желаете да обновите банята си, може да изберете вградени смесители. С RocaBox, тялото на батерията остава скрито в стената, кранчетата на батерията заемат по-малко място в интериора за елегантен и минималистичен дизайн.

Вграден термостатичен смесител T-1000 от Roca с Roca Box
Сподели