СЪВЕТИ

ИМАТЕ ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО? ОТКРИЙТЕ НЯКОЛКО МЕБЕЛА ЗА БАНЯ С ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Всеки заслужава свое лично пространство в банята.

Ако семейството ни се разраства, време е да положим повече усилия всеки негов член да има своето лично, при това – достатъчно място, за вещите си. В днешния свят, в който градовете стават все по-големи, а жилищата – все по-малки, всяка идея, благодарение на която може да бъде оползотворен по-добре всеки наличен сантиметър, е безценна. Тъй като всеки има нужда от място за тоалетните си принадлежности, представяме ви 3 мебела за баня, в които можете до поберете всичко, за което се сетите, и дори повече …

VICTORIA-N, ФУНКЦИОНАЛЕН МЕБЕЛ С 2, 3, 4 ИЛИ 6 ЧЕКМЕДЖЕТА

Ако домът ви е станал твърде малък, а пространството в банята – ограничено, позволете си да промените ситуацията с колекцията мебели за баня VictoriaN. Не само ще оползотворите максимално всеки сантиметър, като добавите трето чекмедже, но и ако се спрете на варианта VictoriaN Family, ще можете да удвоите капацитета на вместимост на мебела, като разполагате със 6 чекмеджета и повърхност от общо 1200 мм, където да поберете абсолютно всички принадлежности.

Victoria-N high-capacity bathroom furniture unit

Благодарение на системата за плавно затваряне, чекмеджетата се затварят меко, без шум, и предлагат максимален комфорт, независимо от интензивното използване на мебела от всички членове на семейството.

Victoria-N high-capacity bathroom furniture unit

Тъй като практичният мебел за баня не трябва да прави компромис с дизайна, ще откриете Victoria-N в различни цветове и покрития: Бяло гланц, Венге и Дъб.

PRISMA, ИЗТЪНЧЕН МЕБЕЛ ЗА БАНЯ, В КОЙТО ДА СЪХРАНЯВАТЕ НАЙ-ЛЮБИМИТЕ СИ ВЕЩИ

Мебелите за баня от колекция Prisma ви предлагат много повече от онова, което се вижда с просто око. Различните възможни комбинации ви осигуряват не само функционално решение за банята с 1 или 2 чекмеджета, но и ви позволяват да увеличите двойно пространството за съхранение с опцията за избор на мебел с дължина до 1100 мм.

Prisma high-capacity bathroom furniture unit

Удобството на мебелите за баня Prisma се допълва от вграденото двойно чекмедже, което осигурява практично място за съхранение и на най-малките тоалетни принадлежности, без опасност да се разпилеят. В чекмеджетата, дори в най-горното, няма никакава загуба на полезно пространство, благодарение на спестяващия място сифон. Нещо повече – може да извадите изцяло всяко едно от чекмеджетата, така че всички вещи да ви бъдат под ръка, а също и да реорганизирате вътрешното пространство, като разместите органайзерите според личните ви предпочитания.

Мебелите за баня Prisma се предлагат в Бял цвят или в ефектната двуцветна комбинация Бяло/ Пепел.

Prisma high-capacity bathroom furniture unit

STRATUM-N, ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА ТЕХНОЛОГИИТЕ И ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Ако търсите нещо изключително, мебелът за баня Stratum-N е вашето решение. Вътрешното място за съхранение ще ви се стори безкрайно, благодарение на по-големите от обичайните размери: няма друг мебел, който да ви предложи 500 мм дълбочина, в съчетание с дължина до 1300 мм., така че всяка вещ да може да отиде на мястото си.

Във конфигурация с 1 или 2 чекмеджета, Stratum-N ви предлага допълнително пространство с до 2 допълнителни вградени чекмеджета за съхранение на средни по размер принадлежности. Тъй като тези допълнителни чекмеджета са по-малки и не са с цялата дълбочина на мебела, те ви позволяват в дъното на основните чекмеджета да съхранявате вещи

Stratum-N high-capacity bathroom furniture unit

И най-накрая, ви позволява персонална нотка чрез досег с последните технологии: Bluetooth колони, за да слушате любимата си музика в банята; вграден контакт и вътрешно осветление за по-голямо удобство. Готови ли сте да се насладите още по-пълно на изживяванията в банята?

Сподели