СЪВЕТИ

Електронен механизъм за тоалетни казанчета: Твоята тоалетна може да е Безконтактна

Без мокри процеси или нужда от специално ел. захранване - инсталирането на механизъм на тоалетната ви със сензор за пускане на водата е много по-лесно, отколкото сте си представяли.

Ако смятате, че поставянето на казанче със сензор ще ви принуди да извършвате сложни ремонтни дейности, ще бъдете изненадани да разберете, че има безконтактно решение, което е едновременно ефективно и лесно за инсталиране. Съвместимо с повечето казанчета Roca, с отвор с ширина 40 мм за бутон, механизмът EM1 превръща вашата тоалетна в електронна тоалетна. Просто така. Само за няколко минути и без никаква зидария ще преминете от традиционно ръчно промиване към автоматично активиране с помощта на сензор за движение.

Нещо повече, механизмът EM1 не изисква захранваща връзка с ток в близост до тоалетната, тъй като работи с батерии. Четири алкални батерии гарантират над 40 000 автоматични отмивания, така че не е нужно да се притеснявате за честата им смяна.

Още продукти за безконтактна хигиена в банята и обществените и полуобществени санитарни възли може да разгледате на този линк:

http://www.roca.bg/company/about-us/news/2020/may/touhless-public-bathroom-may

Сподели