ВДЪХНОВЕНИЕ

Душ… вана… или и двете!

И двете решения дефинират банята, където благополучието и сигурността ни са от първостепенно значение.

Те определят два много различни начина за разбиране на живота. Едното е за практичните и дейни натури, другото е на отдадените на забавения и изпълнен с много детайли свят. Те са различни, но да си признаем, допълват се. Първоначално всеки може да има много ясна позиция в дебата между банята и душа, но човек никога не знае дали няма да настъпи промяна в предпочитанията му и да признае предимствата на другия начин на разбиране на личната хигиена, при който времето се измерва по много различен начин.

Ако търсите класически или съвременен интериорен дизайн на много или само няколко квадратни метра, дали ще предпочетете да не бързате или ще трябва да ускорите нещата, душът и ваната са двата ключови елемента, които ще могат да трансформират ежедневието ви. Все по-често тези два елемента съществуват съвместно в предложенията, които правят нашата баня в място за комфорт и благополучие.

Душът, динамиката на започващия ден

Той е от съществено значение, за да се отворят очите сутрин. Буквално си мятате един душ и сте готови да се изправите пред ежедневието си напълно събудени и изпълнени с енергия. Точно поради тази френетичност, която ни повдига духом, ние все повече ценим душа като зона за свободно движение. Сигурността и пространството стават важни фактори, които повлияват на нашите решения при избора какво да поставим у дома.

Душ корита като Terran ще ви позволят да се насладите на този момент от деня напълно сигурни и спокойни. Произведени от Stonex®, революционна комбинация от минерали и смоли с изключителни противоплъзгащи свойства, тези душ корита могат да бъдат изрязани съгласно проекта за под, с лесен достъп и подходящи за всяко душ пространство. Тяхното текстурирано покритие, много подобно на дърво или естествен камък, и широката гама от цветове ги превръщат в действително проявление на съвременния дизайн. Тук можете да изберете вашето душ корито Roca.

Поддушото корито Terran от Roca

Ваната, спокойствието което кара времето да спре

Точно, когато си мислим, че съвременният живот няма да ни остави никакво пространство, темпото се сменя, и ни предразполага да си спомняме места и моменти. Ваната се завръща със сила и характер за удоволствието на онези, които виждат в нея собствения си билет за спокойствие всеки ден. Защото я използвате като награда, която да бележи вашия ден, или защото имате малки деца и сте изпитали комфорта и сигурността на ваната: тя е ключов елемент в домовете на много семейства.

Класическа като възхитителната Newcast или с дизайнерски профил, като харизматичната Element, ваните са обекти, които придават индивидуалност на нашето място за лична хигиена, като ни позволяват да се свържем със себе си и да отделим малко време на любима книга или музика – храна за душата. Можете да изберете Вашата вана от Roca тук.

Душ или вана, защо да избираме?

Понеже не обичаме да се отказваме от нищо и понеже, в случай че е възможно, не бива да го правим, третата опция, само ако размерите на помещението позволяват, би била да се възползваме от предимствата и на ваната, и на душа, като създадем пространства за лична хигиена, посветени на нашето удоволствие в зависимост от нуждите ни във всеки един момент.

Смесените решения, зони за къпане, в които има запазено място за душ корито и в които не се отказваме от вана, са реална грижа за личната хигиена и места, в които можем да постигнем красив баланс на дизайн и стилове. И ако продължаваме да искаме повече, защо да не изберем хидромасажни или аромaтерапевтични системи, които наистина променят нашето преживяване? Трябва само да вземете решението, свободни сте да избирате.

Душ и вана в една баня
Сподели