СЪВЕТИ

Два пъти мисли, един път режи

Ще реновирате банята си? Ще обясним всичко, което трябва да знаете преди да се захванете със задачата да направите най-добрата баня.

Банята ви е малка? Или имате голяма баня в спалнята? А банята за гости? Независимо от вида на банята, стила и бюджета, тези съвети ще ви помогнат да създадете възможно най-доброто пространство.

ОПТИМИЗИРАЙТЕ ПРОСТРАНСТВОТО

Умивалниците с интегрирана база са едни най-разнообразните, функционални и естетически възможности за оптимизиране на пространството. с тях получавате голямо пространство за съхранение, като държите важните вещи в банята само на една ръка разстояние.

Мебели с умивалник от Roca

ОСВОБОДЕТЕ ПОДА

Последните тенденции за окачени мебели и тоалетни, освен че се препоръчват горещо за малки бани, са и великолепно естетично решение, а и улесняват почистването на пода.

Окачена тоалетна от Roca

ИНТЕГРИРАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ

Добър начин за осигуряване на повече пространство и естетика е изборът на вградени смесители.

И ако вече сте решили, че душът е най-подходящ за банята ви, ще е много атрактивно да изравните поддушовото корито с пода.

Вградени смесители за душ от Roca

РАЗПРЕДЕЛЕТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ КОНТАКТИ

При ремонт поставете точка за осветление, където възнамерявате да монтирате огледалото. В такъв случай ще можете да избирате между LED осветление, влагоуловител или осветително тяло.

Ако изборът ви е конвенционална тоалетна с вградено казанче, електрически контакт ще ви позволи да монтирате електронно задвижвана седалка с дистанционно активиране на казанчето посредством жест.

Огледало с LED осветление и противозамъгляваща плака от Roca
Сподели