ВДЪХНОВЕНИЕ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ БЕЗ НУЖДА ОТ ПРОБИВАНЕ: КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ДУПКИТЕ В СТЕНАТА

Защото малките детайли може да са от огромно значение.

Бихте ли искали да придадете на банята си свеж дъх? Нещо съвсем простичко, като аксесоарите за баня без пробиване, може да се окаже ключът към обновяване на пространството без нужда от ремонти. Първите качествени аксесоари за монтаж със самозалепваща лента не само ви избавят от нелицеприятните дупки в стената, но освен всичко го правят и с пълна гаранция, издържайки тегло до 5 кг. Ние ви помагаме да се отърсите от стандартното при тези малки детайли, с нашата колекция от аксесоари за баня, която ще ви позволят да се сбогувате с винтовете.

Victoria, аксесоарите, които се вписват навсякъде

Колекцията Victoria предлага функционални аксесоари за баня, с обли форми и в различни размери, които се адаптират към всякакви нужди. Аксесоарите имат високачествено покритие в цвят хром-гланц, което в някои артикули се комбинира с матирано стъкло.

Аксесоарите за монтаж със самозалепваща лента са тук, за да улеснят живота ви. Затова изберете тези малки детайли, които ще ви помогнат да реновирате пространството на банята, знаейки, че Roca ще ви предостави всичко необходимо за тяхната инсталация.

 

Сподели