Select your country

Дизайн процес

Ние проектираме директно от Барселона, със и от средиземноморския характер, който ни определя. Най-важното, което разбрахме, е, че никога не сме сами. Добрата работа изисква изслушване и сътрудничество, внимание към детайла и безупречно познаване на материалите. По този начин нашата уникална визия се предава в живота с креативност и качество, което се откроява.

Екипът на дизайнерския център Roca, базиран в Барселона, разработва и управлява всички процеси вътре в компанията. Въпреки това ние ценим интердисциплинарното сътрудничество с външни дизайнери от различни дисциплини като архитектура, мода и други направления на дизайна. Ето защо обменът се култивира активно в цялата култура на нашата марка, следвайки холистични ценности, които конкретно се проявяват в нашите продукти.

Подходът ни на сътрудничество ни позволява да влезем в творческа симбиоза с опитни дизайнери като Noa Design Studio и Benedito Design, които създават колекция, отличаваща се с иновативност и красота.

Това е Ona. Да съчетаем нови технологии като Fineceramic® или Stonex® и да ги направим достъпни за различни сфери на личния и обществения живот е мисията, която движеше процеса на проектиране на колекцията. Ona доказва, че функционалността не е в противоречие с висококачествения дизайн и отговаря на съвременните изисквания за баня, която издържа проверката на времето.

 

“Колекция Ona доказва, че високата функционалност не противоречи на висококачествения дизайн, следвайки философията на простотата, без да пренебрегва важните детайли”.

Bertrand Illert, Noa Design

 

“Формите на паметта и повторното тълкуване на класиката са основата на съществените критерии за постигане на елегантността на вечен архетип. Колекция с хармонични пропорции и оптимизирано представяне е резултатът от съвместната работа на дизайнерите с екипа на Roca при разработването на Ona.”.

Gae y Ramon Benedito, Benedito Design