Лято 2020 идва със специални оферти за ремонт на банята от Roca

08/06/2020

В самото начало на сезона на ремонтите, Roca представя своите актуални предложения за обзавеждане на банята на специални цени.

Безспорен хит в тазгодишните дизайнерски решения за банята са смесителите и аксесоарите в титаново черно, както и изделията от порцелан в стилни цветни нюанси

Лятото е време за мечти, за смели идеи и нови начинания, а защо не – и за обновен дизайн на най-личното пространство в дома, банята? Последните месеци ни накараха да осъзнаем колко важно е да се чувстваме добре вкъщи, да се радваме на приятна и хармонична обстановка и максимален комфорт във всяко кътче на жилището ни.

За да ни помогнат в това начинание, експертите на Roca представят някои от най-новите тенденции в дизайна на банята за лято 2020, както и полезни съвети как да направим правилния избор на продуктите за баня, които отговарят най-добре на личния ни стил. Вижте препоръките им:

• Ако искате да внесете съвременно, космополитно звучене в дизайна на банята, заложете на смесителни батерии, пита за душа и аксесоари в актуалния цвят титаново черно. Препоръчваме черни смесители от новата колекция Insignia на Roca, отличена с If Design Award 2019, или непреходната, класическа визия на колекцията Naia. Възползвайте се от специалните промо оферти за черни смесители на Roca за този сезон – цените започват от 275 лв. с ДДС. Всички специални предложения на Roca за лято 2020 може да видите ТУК.

Ако изберете смесителни батерии в черно, не пропускайте да придадете завършеност на визията на банята, като се спрете и на бутон за вграденото тоалетно казанче, също в черен цвят. Отлично допълнение към черните смесители би било свръхплоско цветно душ корито, монтирано наравно с пода. Тези корита са изработени от Senseramic® или Stonex® - специални материали с противоплъзгащо покритие и висока износоустойчивост.

• За иноваторите и хората със смели идеи, това лято Roca препоръчва новите дизайнерски колекции Beyond и Inspira. Освен в класическо бяло, може да изберете комплект умивалник и тоалетна в някой от актуалните и много стилни цветове Кафе, Беж, Перла, Оникс, Матово бяло, а също и да ги допълните с функционалните и красиви мебели за баня от същите колекции.

• Ако правите цялостен ремонт на банята, ще постигнете по-изчистена визия като изберете смесител за умивалник и решение за душа със скрит, вграден монтаж. За улеснение на потребителя, предложенията на Roca за тези вградени комплекти включват всички необходими продукти за техническо осъществяване на монтажа. Те се допълват от душ пити с голям размер с различен дизайн, както и от ръчен душ с различни функции на слушалката и шлаух. Цените на тези промо комплекти започват от 444 лв. с ДДС.

Част от тези комплекти за вграждане се предлагат и с RocaBox - универсална кутия, която дава възможност за подмяна на ръкохватката на смесителя, без да се налага същински ремонт на инсталацията. Освен изчистен дизайн, решенията с RocaBox предлагат и допълнително пространство в зоната на душа. В промоционалните комплекти, които съдържат всичко необходимо, вкл. голяма душ пита за по-пълноценен релакс под душа, решенията с RocaBox са на цена от 710 лв. с ДДС.

• Ако търсите по-изчистена визия на банята и по-лесно почистване, изберете комплект стенна тоалетна и вградена структура с казанче. Препоръчваме тоалетна чиния с Rimless технология, която позволява по-ефективно измиване, по-добра хигиена, при по-малка консумация на вода. В специалните оферти на Roca за това лято структура за вграждане + двоен бутон за ефективно спестяване на вода + окачена тоалетна и седалка и капак забавено падане се предлагат на цени от 329 лв. за пълния комплект от всичко необходимо. Новото през 2020 год. е, че потребителите могат да избират между различни бутони за структурите за вграждане, което увеличава възможностите за интериорното решение на този кът.

• Обърнете специално внимание на умивалника в банята. Често неговият дизайн е определящ за цялостта визия на помещението. Удачно е да се спрете на комплект мивка с мебел за баня, който е практично решение за съхранение на всички принадлежности. Сред актуалните промо оферти на Roca за сезон 2020 са различни решения за комплекти умивалник и мебел за баня от висококачествен влагоустойчив материал. Изключително актрактивни са умивалниците, изработени от Fineceramic ® – по-тънък, лек и по-здрав материал, при това и по-лесен за почистване.

Не пропускайте да отделите мократа зона от останалото пространство на банята. За това ще ви помогнат параваните за душ или вана. Roca предлага различни решения – от фиксиран панел за душ корито до паравани с две врати. Изработети са от закалено стъкло 6 мм и елегантен алумиениев профил. Фиксираните панели са на промо цена от 299 лв. с ДДС, включваща и необходимия държач за стената.

Всички специални оферти на Roca за ремонт на банята може да бъдат видяни тук: http://www.roca.bg/promotions/promotions-products

Може да получите безплатна професионална консултация и 3Д визуализация на вашата нова баня, като ни изпратите лично съобщение във Facebook страницата на Експо Баня София https://www.facebook.com/ExpoBathSofia/

Открийте още идеи и вдъхновение за ремонта на банята в нашия БЛОГ http://www.roca.bg/rocalife

Автор и снимки: ROCA