Експертите на Roca разкриват ключовите моменти в последните продуктови иновации на компанията

07/07/2021

Roca стартира Roca Unveils - поредица от видеоклипове, в които продуктовите специалисти на компанията представят новите предложения в продуктовото портфолио

Марката въвежда този иновативен формат с цел да доближи продуктите си до професионалистите и клиентите с информация от първа ръка.

Roca пуска Roca Unveils - серия от видеоклипове, представящи най-новите иновативни продукти на марката лично от продуктовите специалисти на компанията. Експертите на Roca ще представят нови колекции, дизайни, материали и покрития в поредица от видеоклипове, които ще бъдат пуснати от месец юли тази година.

С този нов формат марката Roca възнамерява да представи най-новите си продукти и авангардни технологии на професионалисти и клиенти, като предостави информация от първа ръка.

На обновения уебсайт roca.com ще бъдат публикувани различните аудиовизуални материали с участието на експертите на компанията, които работят заедно с екипите за разработка, за да предложат най-безопасните, иновативни и устойчиви решения за банята.

От Барселона към света Стилът на дизайн и иновации на Roca има неповторим средиземноморски характер. Марката разпространява този стил по всички краища на света от Барселона, града, от който води началото си. Поради тази причина тези кратки видеоклипове ще представят ключовите моменти за всички нови продукти, свързвайки нашите експерти със зрителите от различни центрове на Roca в Барселона, като галерията Roca или Центъра за дизайн Roca.

Roca предлага възможност да се абонирате на roca.com/launches, за да получавате известия всеки път, когато бъде пуснат нов епизод.