СЪВЕТИ

IN-WASH®, ИНТЕЛИГЕНТНАТА ТОАЛЕТНА НА ROCA ЗА ПЪЛНА ХИГИЕНА

Вижте отблизо тоалетната, която ви измива с вода - ще се изненадате от лесния ѝ монтаж и последните иновации.

Водата, основен и незаменим елемент, е ключът към In-Wash®, интелигентната тоалетна на Roca, която внася това основно и жизненоважно благо в интимните ви процедури. С над 100-годишен опит в иновациите в областта на технологиите и благосъстоянието, Roca прави още една стъпка напред, като предлага уникално изпълнение на тоалетна с биде, която се адаптира към дизайна на всяка баня, благодарение на компактната си форма и лесния монтаж.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ФУНКЦИИ

С накрайник, който може да се регулира в 5 различни позиции в зависимост от предпочитанията на потребителя, смарт тоалетните In-Wash® гарантират пълна интимна хигиена с вода в аналната и перианалната област. Персонализирането несъмнено е една от най-изключителните характеристики на тази тоалетна с биде, тъй като налягането на водния поток може да се регулира на три нива на интензивност, а температурата му може да се настройва на 33º, 36º или 39º. И накрая, In-Wash® включва функция за сушене с меко дозиране на горещ въздух, която също може да се регулира в три степени.

ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ТЕХНОЛОГИЯ

Функциите на тоалетната In-Wash® може да бъдат активирани чрез страничния панел или практично дистанционно управление. Опростен и интуитивен, страничният панел има три бутона за по-голямо удобство на потребителя. Дистанционното управление, от друга страна, позволява на потребителите да персонализират позициите на дюзата, температурата и налягането на водата и може да бъде прикрепено с магнит към държач на стената.

Интелигентната тоалетна на Roca разполага с инфрачервен сензор, който се активира само ако засече присъствие на седалката, като гарантира, че функциите за измиване и подсушаване се стартират само при необходимост. Друга функция за безопасност и комфорт на тази интелигентна тоалетна са нейните LED светлини, които могат да се регулират така, че да останат включени в продължение на 8 часа и в 4 различни режима.

ИНТЕЛИГЕНТНА ТОАЛЕТНА, ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛИРАНЕ

Инсталирането на In-Wash® е много по-лесно, отколкото си представяте. Без необходимост от мокри строителни процеси, тази интелигентна тоалетна може да бъде монтирана на мястото на всяка друга тоалетна. Тя се нуждае само от конвенционално захранване с ток и извод за вода. Тоалетните In-Wash® са с компактен и минималистичен дизайн, като се предлагат във варианти за монтаж на стена, тип „моноблок“ или свободно стояща тоалетна за монтаж със стенно казанче.

ИНТЕЛИГЕНТНА ТОАЛЕТНА, ЛЕСНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Тъй като технологиите и иновациите винаги трябва да са в услуга на нашето ежедневие, In-Wash® е изключително лесна за почистване. Нейният прибиращ се накрайник с дюза се почиства сам преди и след всяка употреба, за да гарантира максимална хигиена, а ако търсите по-голяма дезинфекция, просто трябва да отстраните върха на накрайника или лесно да извадите седалката и капака, за да ги почистите основно. Освен това, всички модели In-Wash® се отличават с технологията Rimless, без вътрешен ръб, присъстващ в традиционните тоалетни чинии, като по този начин се елиминират всички възможни скрити участъци и ръбове във вътрешността на тоалетната, където може да се натрупа мръсотия.

IN-WASH® С IN-TANK®, ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ БЕЗ КАЗАНЧЕ

И накрая, за да бъде всичко още по-лесно, In-Wash® има и два модела без казанче, благодарение на технологията In-Tank®, която интегрира резервоара за вода в чинията. Тъй като не се нуждае от рамка, In-Wash® In-Tank® увеличава възможностите за монтаж на тоалетната чиния и позволява на потребителите да спестят място, тъй като без казанче тоалетната чиния заема между 10 и 20 см по-малко място. Нейният дизайн Rimless Vortex генерира мощно измиване с 360° воден поток, който покрива цялата тоалетна чиния, осигурявайки оптимално промиване с минимално количество вода. Освен това In-Wash® с In-Tank® включва покритие Supraglaze®, което възпрепятства натрупването на мръсотия и позволява всякакви остатъчни частици да се плъзнат веднага към канала. Допълнителният слой над традиционната глазура има за резултат водоустойчива, бляскава и изключително гладка повърхност, която се почиства много лесно.

Сподели