ВДЪХНОВЕНИЕ

IN-TANK: ТОАЛЕТНА И КАЗАНЧЕ В ЕДИН ПРОДУКТ

Просто, естетично и лесно монтиране

Ефективността е качество, което функционира тихо и ние почти не го усещаме. Иновациите пулсират под шума, който замърсява ежедневието ни. Никой изглежда не обръща внимание на това, но то има огромно значение. Едно от най-революционните нововъведения на Roca се основава на този принцип: разработването на първата тоалетна без казанче. In-Tank от Roca е уникална нова концепция за тоалетна в световен мащаб, тъй като интегрира казанчето за вода в тоалетната чиния.

За създаването на този безпрецедентен продукт на пазара, Roca разработва изключителната технология Soft Air, система за впръскване на въздух, която задвижва вода от казанчето към горната част на тоалетната чиния, като постига високоефективно и безшумно измиване. Благодарение на премахването на казанчето, In-Tank значително опростява процеса за монтаж, превръщайки се в цялостен продукт и има чисто естетически функции, и е подобно на другите модели с вградени казанчета, но без да има необходимост от обновяване.

Тоалетна In-Tank от Roca

In-Tank създава ефирна атмосфера и при окачените на стена варианти, и при монтираните на пода. След като се отстрани визуалното въздействие на външното казанче, този изключителен модел от Roca е в състояние да осигури по-голяма лекота на банята и повече отворено пространство.

Но това не е всичко. In-Tank също е ангажимент за устойчивост. И не само поради 4,5 / 3 литровия си двоен бутон за измиване. Електронната му система позволява безшумно измиване само с 2 литра, ако и двата бутона са натиснати едновременно – чудесна възможност, ако няма необходимост от по-мощна струя.

Окачена тоалетна In-Tank от Roca
Сподели