EVERLUX, СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ

Разгледайте всички възможности за дизайн на вашата баня с цветни модерни смесители с иновативното покритие Everlux.

Създаването на атмосфера с характер изисква избора на уникални елементи, като например смесители за баня с голямо визуално въздействие. В цвят титаново черно, розово злато или черно мат, батериите с изключителното покритие Everlux на Roca позволяват на потребителите да създават изключителни пространства и бани, изпълнени с индивидуалност. Благодарение на комбинацията от благородни газове и метали, горният фин слой на смесителя запазва за много дълго време своя блясък и ефектен цвят. Освен това той се отличава и с антикорозионна и антиваровикова обработка, в резултат на което повърхността е изключително устойчива на надраскване и почистващи препарати. Изтънченост и издръжливост в широка гама от решения за смесители за баня.

Цветни смесители за баня

Everlux на Roca добавя допълнителна нотка елегантност към всяко кътче от пространството на банята. Умивалници, бидета, душове и вани постигат още по-силно визуално присъствие, когато се допълват от смесители в интензивни цветове. Със стилната си странична или предна ръкохватка, колекцията Insignia добавя деликатни детайли към дизайна на банята, а тези, които предпочитат солидните геометричните форми, избират минималистичната колекция от смесителни батерии Naia.

Домовете, които изискват комфорт и допълнителна енергийна ефективност, намират решение, което персонализира пространството на банята или душа, с термостатичните смесители, като T-500 и T-1000. Термостатичните батерии ще ви осигурят за нула време вода с идеална температура, а различните варианти на дизайн дават възможности за монтаж на стена и за вграждане. Но ако сте решили да инсталирате термостатична душ колона при ремонта на банята си, няма нищо по-добро от това да изберете Even-T Round, така цветните акценти ще изпъкнат още повече.

При ръчните душове цветът се превръща в център на вниманието с два варианта: душ слушалките Sensum Round с четири функции за максимален комфорт и Stella Stick със своя елегантен, минималистичен дизайн. Възползвайте се да създадете своята собствена комбинация със система с душ за вграждане, която освен вграден смесител, душ пита и ръчен душ включва и държач, шлаух, извод за вода или чучур за ваната в същия цвят . При проектиране на душ пространства със скрит монтаж на системата за душа, душ-главата Rainsense ще ви предложи освежаващ ефект с функцията „дъжд“. Предлага се в квадратен и кръгъл вариант в същите цветове и изискано покритие Everlux, в които ще намерите и рамо за окачване на душа на таван или стена.

Висококачествени материали

Ексклузивното покритие Everlux на Roca за модерни смесители е резултат от задълбочени проучвания и иновативно сливане на благородни газове и масивни метали. Резултатът е физическа сплав, за чието получаване не се използват химически материали, и която покрива батериите със свръх тънък и високоустойчив слой.

Дълготрайност и устойчивост

И накрая, смесителите за баня с покритие Everlux са изключително устойчиви на надраскване, удари и абразивни почистващи препарати, за да се гарантира висока издръжливост на повърхността. Интензивен, равномерен и непроменящ се цвят благодарение на антикорозионната обработка и обработката против котлен камък, която не се износва с времето.

Сподели