ВДЪХНОВЕНИЕ

ХИГИЕНЕН ДУШ, НАЙ-НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ В БАНЯТА

С фини линии и иновативно цветово предложение, Roca превърна хигиенния душ в елемент от дизайна на банята.

Практичен и функционален, хигиенният душ вече не остава незабелязан, а се превръща в изключително естетичен елемент в пространството на банята. Налични в три модерни цвята с ексклузивното покритие Everlux, хигиенните душове Be Fresh добавят изтънчен щрих към този елемент. Независимо дали ще изберете цвят титаново черно, розово злато, черно мат или ще заложите на класическо покритие в хром гланц, хигиенният душ Be Fresh ще ви осигури максимална практичност при интимната хигиена в тоалетната.

Удобен за ползване

Само изкарвате хигиенния душ от държача на стената и активирате водната струя с помощта на бутон или лост. Душовете Be Fresh осигуряват интимна хигиена с вода в зоната на тоалетната, като предлагат компактно, лесно и не скъпо решение.

Широка гама от покрития

В титаново черно, розово злато или черно мат, душовете Be Fresh се отличават с голяма изтънченост и може да се комбинират с други смесители Roca.

Хромираният вариант пък ви осигурява постоянен блясък благодарение на покритието Evershine.

Бърз монтаж

Хигиенните душове Be Fresh могат да се адаптират към всяко пространство в банята, тъй като предлагат различни варианти за монтаж със захранване само със студена или с топла и студена вода. В зависимост от модела, душът може да се свърже към стенен или вграден извод за вода или дори към тоалетното казанче.

 

Лесно почистване

Благодарение на дюзите с покритие против котлен камък, хигиенните душове на Roca се почистват много лесно.

Безопасност

Вграденият бутон за автоматично спиране в някои модели Be Fresh намалява до минимум риска от изтичане на вода, осигурявайки пълна безопасност.

Щадящ околната среда

Използването на тоалетна хартия и мокри кърпички намалява драстично с инсталирането на всеки хигиенен душ от колекцията Be Fresh.

Сподели