ВДЪХНОВЕНИЕ

Ако мием всичко с вода, то ЗАЩО ДА НЕ МИЕМ НАИСТИНА ВСИЧКО С ВОДА?

Roca е двигателят на революцията на водата с Умните тоалетни (Smart Toilets). Това са тоалетни и седалки, оборудвани с технология за лична хигиена. Технология, която гарантира най-висока хигиена на интимните части.
Смарт тоалетна In-Wash®

Водата е всеки ден до нас. Тя улеснява почистването, а от сега нататък ще ни осигурява и по-добра хигиена в тоалетната. Roca е моторът на революцията на водата с помощта на Умните тоалетни (Smart Toilets): иновативни тоалетни и седалки, притежаващи необходимата технология, която гарантира много добра лична хигиена.

In-Wash®

Открийте цялостно хигиенно преживяване с новата интегрирана тоалетна на Roca, която предлага функции за анално и перианално почистване. In-Wash® ще се превърне в повратна точка в ежедневието ви, още от първия път ще свикнете да ползвате технологията безпроблемно, благодарение на интуитивното дистанционно управление. Независимо каква тоалетна изберете, окачена или стояща, тя ще ви радва с елегантен стил, който пасва във всяко пространство и интериор.

// Цялостна хигиена

Потопете се в едно цялостно презживяване с продукт, чиято ефикасност ще ви впечатли още от първия път. In-Wash® Roca е с интегрирана тръбичка, която почиства с вода най-интимните части на тялото, гарантираща максимална хигиена. Нещо повече, сгъваемата тръбичка се самопочиства преди и след всяко използване, а водата, която достига до нея, преминава през процес на филтриране.

Смарт тоалетна In-Wash®

// Максимален комфорт

In-Wash® Roca предлага множество функции, които имат за цел да осигурят удобство и безопасност. Някои от специалните характеристики са сензор за присъствие, който предотвратява активирането му, когато не се използва, или нощна LED светлина, конфигурирана да ви насочи към тоалетната без да се налага да включвате осветлението в банята.

Смарт тоалетна In-Wash®

// Персонализирана употреба

С In-Wash® Roca може да избирате между анално и перианално почистване, да регулирате както позицията на тръбичката, така и температурата на водата. Интимна грижа, която гарантира специално отношение и внимание към особено чувствителната зона.

Smart Toilet In-Wash®

// Лесно за ползване

Техническата изтънченост на In-Wash® Roca контрастира с лекотата при работа с нея. Създадена да бъде идеалното решение за всеки тип потребител, In-Wash® включва опростено и интуитивно дистанционно управление за активиране и настройване на почистващите и изсушаващи функции. Тоалетната включва и страничен панел, с който се контролират основните функции, без да се налага употреба на дистанционното управление.

Smart Toilet In-Wash®

Multiclean®

Превърнете тоалетната си в цялостно усещане за чистота с бърз и лесен монтаж. Multiclean® е решението, което предлага Roca, за да се наслаждавате на почистване с вода, без необходимост от подмяна на тоалетната. Седалките Multiclean® са съвместими с повечето наши колекции, благодарение на трите форми – Round, Soft и Square. Специално проектирани за тези, които желаят да бъдат част от водната революция, седалките осигуряват достъп до функциите за измиване и подсушаване, само с добавяне на обикновена електрическа свръзка.

Multiclean®
Сподели