СЪВЕТИ

УЛЕСНЕТЕ ЖИВОТА СИ!

Открийте иновациите в материали и дизайн на продуктите Roca, които улесняват почистването на дома.

Сега, когато все повече ценим здравето си, опитваме да се обградим с предмети и технологии, които ни предпазват от контакт с вредни микроорганизми, включително и в най-интимното пространство у дома – банята. С повече от стогодишен опит в търсенето на комфорт, Roca разработва продукти, които гарантират хигиена у дома не само защото допринасят за улесняване на почистването, но и защото са произведени от материали, които предотвратяват натрупването на мръсотия, подобрени са с антибактериални свойства или са проектирани така, че да избягват контакта с ръцете.

Senceramic®, порцелан със силно противоплъзгащи свойства

В резултат на непрекъснат изследователски процес, Roca е разработила иновативни материали, които подобряват традиционния санитарен порцелан с обновен дизайн и впечатляващи характеристики. Душ коритата Cratos, които имат силно противоплъзгаща повърхност и са проектирани за перфектно интегриране в пода на банята,  се произвеждат от Senceramic®. Също толкова устойчив като санитарния порцелан, иновативният материал Senceramic® запазва блясъка и свойствата на изделието непокътнати, въпреки използването на дезинфектанти или абразивни продукти. Благодарение на нулевата си порьозност този материал е 100 % хигиеничен и лесен за почистване, тъй като не абсорбира вода, което предотвратява разпространението на бактерии. Когато проектирате пространството в банята си, имайте предвид, че можете да изрежете душ-коритото Cratos по размер, като същевременно решите кой от петте цвята, в които се предлага, най-добре определя вашия стил: Бяло мат, Беж, Кафе, Перла или Оникс.

Supralit®, 100 % антибактериална смола

Ако засилването на мерките за почистване е тенденция в домовете ни и извън тях, няма нищо по-полезно от това да разполагате с повърхност, която вече има антибактериални свойства. Такъв е случаят със Supralit® – смолата, от която се произвеждат повечето седалки и капаци на тоалетни чинии и бидета Roca. Нейната изключителна обработка предотвратява разпространението на бактерии и позволява производството на изделия, които са много по-безопасни при контакт с ръцете. Освен това, благодарение на податливостта си, Supralit® дава възможност за изработване на меки и заоблени форми, които премахват всякакви ъгли, за да улеснят почистването.

Тоалетни чинии без ръб, без вътрешни ъгли

Поддържането на оптимално ниво на хигиена в тоалетната е приоритет във всеки дом. Дезинфекцията на тоалетната е от съществено значение, за да се гарантира, че в нея няма микроби, но вътрешните ѝ стени могат да се окажат проблем при почистването. Технологията Rimless на Roca премахва традиционния ръб, през който минаваше водата, за да предложи напълно гладка вътрешна повърхност, без ъгълчета или ъгли, където може да се натрупа мръсотия. Така е достатъчно да използвате гъба, напоена с белина или друг сапунен продукт, за да постигнете бърза и ефективна дезинфекция на вътрешността на тоалетната.

Сподели