СЪВЕТИ

Термостатични смесители. Какво удоволствие!

Животът е достатъчно сложен, не се колебайте дали да монтирате решения, които ще ви помогнат да му се наслаждавате, решения като термостатичните смесители на Roca

Започваме деня си със запълнен график и в го приключваме с още повече задачи. Тъй като съвременният живот вече е достатъчно сложен, оценяваме всеки жест, обект, продукт или система, който ни дава възможност да го направим по-лесен и по-прост. Понякога не обръщаме внимание на дневните ни ежедневни задачи, на времето и енергията в най-простите ни действия, така пренебрегваме прекрасните предимства на някои иновации. Една от тях е свързана с всекидневието ни и с взимането на душ и докато намерим подходящата температура на водата.

Термостатична душ колона Roca

Иновация в обслужването на непрекъснато нарастващия брой домакинства, които са все по-ангажирани с устойчивостта. Термостатичните смесители слагат край на един от навиците ни, който ни караше да използваме вода, която не ни е нужна, докато нагласим подходящата температура. Няма повече и домашни изненади, защото …. Кой не е потрепвал под душа, когато друг член на семейството използва смесител в другия край на къщата?

С термостатичните смесители промените в температурата, когато се използва друг смесител в къщата, са избегнати. Така един от най-приятните моменти на деня няма да бъде нарушен от намалено налягане на водата.

Термостатичните смесители имат два бутона. Единият регулира водния поток, а другият ни позволява да избираме желаната температура. Освен това,  термостатичните смесители на Roca включват система за безопасност, която предотвратява, по подразбиране, температурата да надвишава 38 °, като се избягват изгаряния и се постигат по-големи икономии на енергия

Термостатичен смесител за душ T-1000 от Roca

Термостатичните смесители на Roca се предлагат в много модели. Те поемат следващата стъпка към безопасността, защото са проектирани да избегнат изгарянето, при докосване на металната част.

 

Изберете термостатичен смесител, защото да си вземеш душ е един от най-приятните моменти в ежедневието ни, а времето и финансите ни са незаменими блага.

Термостатичен смесител за вана Thesis от Roca
Сподели