СЪВЕТИ

СЕДАЛКИ И КАПАЦИ ЗА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ПОЧИСТВАНЕТО НА БАНЯТА

Открийте Supralit® - изключителен материал с приятна текстура и иновативни покрития, който гарантира максимална хигиена в тоалетната.

Нищо не изглежда достатъчно, за да гарантира оптимално почистване на банята, особено в чувствителни зони като бидето и седалката и капака на тоалетната. За постигане на пълна хигиена, Roca разработва новаторско покритие с минимална шупливост, подсилена с революционна антибактериална обработка. Със своя мек контур и много приятен на допир, Supralit® оформя по-хигиенични и лесни за почистване седалки за тоалетна, а също и по-издръжливи.

МАКСИМАЛНА ХИГИЕНА

Когато почиствате банята си, два неизбежни елемента са седалката и капака на тоалетната и бидето, които са особено изложени на микроби и бактерии. Отсега нататък не трябва да се тревожите за тяхната хигиена, защото Supralit® притежава актибактериална обработка, която елиминира микробите от седалките за тоалетна от Roca. И ако това не е достатъчно, тяхната минимална шупливост е така замислена, че премахва всякакъв вид примеси от повърхността им, в перфектна комбинация с меките форми, които потискат всеки ъгъл, където може да се натрупа мръсотия. И за допълнително спокойствие, закупуването на капаци за тоалетната от колекциите Inspira или Beyond е винаги добро решение, защото са резултат от иновативно развитие, което допринася за чистотата на тоалетната чиния.

УСТОЙЧИВОСТ И ТРАЙНОСТ

Освен че са по-хигиенични и лесни за почистване, капаците за тоалетна и бидетата, произведени от Supralit®, са изключително устойчиви както на UV лъчи, така и на различни химически агенти. Така тяхната изключителна формула не само осигурява в най-висока степен издръжливост на продукта, но също така и перфектна поддръжка, запазваща първоначалния им вид и покритие. И ако изберете седалките за тоалетната от Roca като тези в колекцията Beyond, ще имате допълнителна гаранция, предоставена от нова обработка, предназначена да повиши защитата срещу стареене.

БЕЗОПАСНОСТ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Със Supralit®, може да се сбогувате с досадните удари когато затваряте капака на тоалетната… И това е, защото тези седалки за тоалетна могат да включат система за меко затваряне за елиминиране на шума, което същевременно предпазва продукта и предотвратява непрекъснатата смяна на амортисьорите. Повече безопасност и по-голямо спокойствие, което трябва да бъде добавено към лесната инсталация, особено при модели като Inspira и Beyond, които имат изключително лесна система за монтаж.

Сподели