СВОБОДНОСТОЯЩА ВАНА ОТ СМОЛА: ДИЗАЙНЪТ Е КЛЮЧЪТ

Неустоими поради своя дизайн и мекота при допир, свободностоящите вани от иновативни материали се превръщат в звезди във всяко пространство.

Деликатни очертания, които обгръщат тялото ни, заоблени форми, които осигуряват комфорт… Свободностоящата вана от смола ще се превърне в център на вниманието във всяка помещение, благодарение на невероятната си текстура и възможности за дизайн. Произведени от иновативни материали като Stonex® и Surfex®, тези вани предлагат голям комфорт, без да пренебрегват изискаността на модерната баня или спалня, където ваната може да бъде инсталирана като видим елемент на благополучието. Двуцветни или в класическото бяло гланц, новите модели вани на Roca се открояват със своя дизайн. Текстурираното им покритие на основата на смоли и материали осигурява не само приятен допир, но и максимални противоплъзгащи свойства, за да гарантират безопасността в банята. Освен това изключителната устойчивост на тези материал на UV светлина и на износване, причинено от почистващи препарати, гарантира тяхната дълготрайност и перфектно състояние във времето. Харизматични и с уникална индивидуалност, ваните от иновативните материали Stonex® и Surfex® ще ви помогнат да изберете модела, който ви определя най-добре.

Alena, направи своя избор от 5 различни цвята

Свободно стояща вана с модерен дизайн, изработена от Surfex® – специален материал за продукти за баня, микс от минерали и смоли. Тази вана има деликантна текстура, с меко матово покритие и топла повърхност, особено приятна на допир.

Кой цвят ще се впише най-добре в интериора на банята ти? Направи своя избор между Оникс, Кафе, Беж, Перла или класическо Бяло за външната част на ваната и осигури не само едно искински специално спа преживяване, но и наслада за очите.

Maui, вана с класически линии в два варианта

Изразените линии в дизайна на Maui задълбочават приятното усещане за релаксация, което се постига във ваната. Във версията Round с размери 1500 x 700 mm леко повдигнатата облегалка осигурява много удобна позиция. А за тези, които предпочитат по-квадратен дизайн, се предлага вариантът Square с размери 1550 x 700 mm и леко извити в центъра странични стени. Иновативният материал Stonex®, от който е изработена ваната, гарантира приятно усещане, лесно почистване и поддръжка.

Ariane, голяма модерна вана

Удължена и овална, Ariane е елегантно предложение за вана, което се откроява в много просторни помещения. Тази модерна вана от Stonex®, с размери 1650 x 750 mm, се отличава със забележителна индивидуалност и предлага много привлекателна визуална хармония, благодарение на простотата на своите линии.

Сподели