ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ

Обновете банята си, без да я ремонтирате изцяло. Възползвайте се от решения за дизайна, технологиите и иновативните материали, които ще преобразят вашата баня.

Детайли, които изпълват пространството на банята с чар и превръщат рутинните ви грижи в миг на пълноценност. Отдайте се на комфорта на интелигентен душ с множество функции или се потопете в класическа вана, която ще ви пренесе в друга епоха. Ако търсите модерен стил, изберете деликатен смесител в комбинация с впечатляващ цветен умивалник върху плот. Съчетайте с допълнителен шкаф за баня на колелца, за да оптимизирате още повече пространството и да спечелите място за съхранение. Уверете се в комфорта на огледалото с вградено осветление, което се включва чрез сензор за движение. Душ и смесители в актуалния черен цвят, екстравагантна душ глава с ефект „дъжд“ и изтънчени аксесоари, които внасят светлина във всяко кътче на банята, допълват тази селекция от малки „глезотии“, които Roca ви предлага, за да изберете тези, които най-добре отговарят на вашата индивидуалност.

Смесители Pals

Ергономичност и дизайн в една елегантна батерия за мивка, с много прецизно смесване на водата. Внесете нов стил в зоната на умивалника си с този оригинален смесител с ръкохватка – джойстик.

Вана Newcast

Хромирани крака с дизайн, вдъхновен от животни, добавя нотка на изтънченост към тази свободностояща чугунена вана с класически линии, която ще ви прикани да се отпуснете и да оставите ума си да броди.

Смарт душ

Допуснете Интернет на нещата в рутинните си процедури в банята, благодарение на интелигентния душ на Roca. Можете да го програмирате от мобилния си телефон, да създавате персонализирани профили и да контролирате потреблението на вода с решение за душа, специално замислено за технологични маниаци.

Умивалник Ohtake

Отдай почит към природните форми и в банята си. Произведени от Fineceramic®, тази мивка върху плот предизвиква традиционните умивалници чрез своите линии и покритие в бяло, матово бяло, перлено, оникс, бежово и кафе.

Огледало Iridia

Минималистичните линии и светлината по периметъра са ключовите елементи на огледалото за баня със сензор за движение, което добавя уникална нотка към всеки интериорен дизайн.

Душ-глава Raindream

Насладете се на ласката на водата и се отпуснете под дъждовния ефект на душ-главата със съвременен и екстравагантен дизайн (дебелина 5 мм).

Мебели за баня

Изберете красив и практичен шкаф за баня със спестяващ място сифон и чекмеджета с плавно затваряне. Възползвайте се от удобството на допълнителните органайзери, за да бъдат вещите ви винаги подредени и на една ръка разстояние.

Душ кабина с елегантен метален профил

Отделете мократа зона – тази на душа или ваната, с практичен параван от закалено стъкло с дебелина 6 мм и елегантен метален профил. Всички паравани на Roca са с максимално улеснен монтаж, а високото качество на ролките и профилите гарантират дълготрайна, безпроблемна употреба.

Аксесоари за баня

Аксесоарите са онези последни нотки в декорацията, които са способни да изпълнят пространството на банята ви с чар. Изберете аксесоари с минималистичен или класически дизайн, с висококачествено хромово или черно покритие. Възползвайте се от удобството на моделите, които имат опция за монтаж без пробиване (чрез двойно залепваща лента).

Сподели