СЪВЕТИ

ПАРАВАНИ ЗА ДУШ ЗА МАЛКИТЕ БАНИ: КОМФОРТНИ И КОМПАКТНИ

Перфектното решение за малките бани.

Когато търсите паравани за малки бани се стремите към максимална функционалност в минимално място и решения, които лесно да ви предпазват когато си взимате душ или вана. Предотвратете изплискването на вода от зоната за къпане като монтирате ъглови или сгъваеми паравани или фиксирани панели, които перфектно се вписват и в най-малките размери.

При обновяването на малката баня трябва да се съсредоточите върху вземането на максимума от всеки сантиментър, така че вашите всекидневни ритуали в банята да не бъдат ограничени от липса на място. Ако сте обмисляли дали да се спрете на поддушово корито или вана и вече сте достигнали до решение, следващата стъпка е да помислите за паравани за малки бани, които могат да адаптират размерите и монтажа си според вашите нужди.

 

Ако имате нужда от преден параван, идеално решение ще са сгъваемите паравани. Панелите им се сгъват един върху друг, не само за да улеснят достъпа ви, но и за да осигурят повече пространство и в зоната на душа, и извън нея. В Roca ще откриете персонализирани сгъваеми паравани, които допринасят за максималната функционалност с минимално въздействие.

Ако се нуждаете от ъглов параван, плъзгащите врати са най-добрият избор, защото позволяват лесен достъп, без да заемат място. Възползвайте се максимално от възможностите, които предлагат моделите по поръчка и иновирайте с решения, при които ще можете да замените пробиването с прилепване, що се касае до закрепване на паравана за малка баня .

И най-накрая, ако сте в търсене на минималистична баня или параван за душ, фиксираните панели са модерно и функционално решение, защото преодтвратяването на изплискването на вода става само с един панел. Сред параваните за малки бани има модели с чисто, fumato или матирано стъкло. Както други паравани от Roca, те могат да включват Maxiclean® обработка,

което прави почистването по-лесно, тъй като отблъсква водата и предотвратява натрупването на варовик и мръсотия.

Сподели