СЪВЕТИ

ОНЛАЙН ПЛАНЕР ЗА БАНЯ ОТ ROCA: ПРОЕКТИРАЙТЕ РЕНОВАЦИЯТА НА БАНЯТА СИ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ

Включете таблета или компютъра си и открийте 3R – инструментът, от който се нуждаете, за да направите дизайн на пространството в банята, за което сте мечтали.

Точно както няма готвач без ножове, нито шивач без игли, по същия начин и зад реновацията трябва да стои инструмент като онлайн планер за баня. Кой може да бъде по-добре подготвен от вас да определи от какво имате нужда и къде точно да бъде монтирано то? Ако това е нова материя за вас, кликнете на 3R и проектирайте ремонта на банята си, точно като истински интериорен дизайнер…

 

Тъй като  банята за двойки не е същата като детската баня, нито пък изискванията за собствена баня са същите като тези за баня за възрастни… Научете се да проектирате банята си онлайн комбинирайки продуктите Roca, както желаете: тоалетни, мивки или мебели за баня, които ще можете да видите дву- или триизмерно, за да изберете идеалната опция. Изберете продуктите и започнете ремонта!

Вдъхновете се от най-разнообразните решения за дизайн на банята

Ако вече сте загубили бройката на списанията за интериорен дизайн, които сте изчели или пък специализираните блогове, които сте прегледали, то сега вече е дошло време да дадете израз на това, което сте си представяли. Бъдете на крачка от сбъдването му с онлайн планер за баня от Roca, тъй като 3R притежава всички инструменти за проектиране в детайли на това, от което ще имате нужда.

Като за начало, изберете своето вдъхновение – общи панорамни снимки или галерия с идеи за тоалетната, умивалника или душ пространството. Следващата стъпка е да изберете стил – неутрален, минималистичен, модерен или класически. И накрая – размера на помещението – голяма, средна или малка баня. Изберете опциите, които ви подхождат най-много и се убедете, че няма никакви ограничения при дизайна на банята: вие сте едниствените, които ги определят.

Изберете, комбинирайте… и пак комбинирайте!

При дизайна на банята онлайн нищо не може да се сравни с опцията да разгледате множеството колекции на Roca, за да създадете различни пространства, в съответствие с вашия лайфстайл и персоналност. На базата на своите изисквания, визуализирайте в 3R мебели за баня с голяма вместимост или решения за тясната баня. Иновирайте с дизайнерски смесители за баня или заложете такива с ефективни функции, които пестят вода и енергия.

Няма значение какви са вашите приоритети, защото в каталога на Roca ще намерите всичко, от което имате нужда.  Изберете елементи, размери и покрития за да реновирате банята си по свой вкус, не само с идеална комбинация на продукти, но и на цена, съответстваща на бюджета ви. За да ви помогне, 3R ще ви покаже цената на всеки избран продукт, така че да можете да решите дали да се спрете на него или да опитате с друга колекция.

Добре дошли в реновирането на банята!

Онлайн планера за баня на Roca има и финален планер, който ви позволява пълна свобода да движите продуктите, които сте избрали, с оглед на размера на дома ви и организирането на пространството в него. По лесен и интуитивен начин ще можете да визуализирате дизайна на своята баня в 3D или в 2D. Ако не сте убедени, върнете се толкова пъти, колкото ви е необходимо, за да продължите да търсите вдъхновението.

Ако след няколко опита сте намерили правилната конфигурация, запишете я в таблета или компютъра и се върнете за редакция при необходимост. Можете дори да го споделите със семейството и приятелите си, или с професионалиста, който отговаря за обновяването и дизайна на банята.

Тъй като  ремонтът на банята трябва да бъде направен професионално, доверете се на 3R да отговори на най-високите ви очаквания… Независимо от вашите желания, със сигурност ще намерите отговорите с Roca, за да превърнете това така важно място в реалност – банята, която най-добре подхожда на дома ви. ­

Сподели