ВДЪХНОВЕНИЕ

НИМА ВСЕ ОЩЕ НЯМАТЕ IN-WASH® ROCA В ДОМА СИ?

Смарт-тоалетната на Roca вече присъства в домовете на много хора.

Само допреди няколко години едва ли сте си представяли, че ще пазарувате онлайн, или ще зависите от мобилния си телефон, за да можете да изпълните повечето от ежедневните си задачи. По същия начин, сега вероятно си мислите, че инсталирането на смарт-тоалетна като In-Wash® Roca не е за вас. Ние от Roca посветихме години, за да докажем, че технологията и иновациите съществуват, за да се ползваме от тях в офиса, дома, в ежедневието ни и в начина, по който комуникираме с други хора. Тези технологии, които имат положително влияние върху начина ни на живот, вече бяха тествани от хората, инсталирали в дома си In-Wash® Roca, тоалетната, която ви предлага и измиване с вода.

In-Wash® Roca

Лесна за използване, хигиенична и направо пристрастяваща, In-Wash® Roca е много повече от обикновена тоалетна с функция „биде“, каквито определения често чуваме… In-Wash® Roca ви предлага едно съвсем различно и изключително приятно усещане за чистота и комфорт, което обяснява защо в толкова много домове се намира място именно за тази специална тоалетна.

„НИКОГА ПРЕДИ НЕ БЯХМЕ ЧУВАЛИ ЗА ТОЗИ ТИП ТОАЛЕТНИ, НО СЕГА, СЛЕД КАТО ОПИТАХМЕ, ИМАМЕ УСЕЩАНЕ ЗА 100% БЕЗОПАСНОСТ, ЧИСТОТА И КОМФОРТ“

Тоалетната In-Wash® Roca включва сензор за присъствие, който блокира функциите за измиване и подсушаване, когато седалката е празна. Освен това, подвижната тръбичка се самопочиства преди и след всяко използване, а водата, която достига до нея, минава предварително през филтър.

In-Wash® Roca

„ИНТИМНАТА ХИГИЕНА С ВОДА ДОСТАВЯ ТАКОВА УСЕЩАНЕ ЗА УЕЛНЕС, КОЕТО Е ТРУДНО ДА СЕ ОПИШЕ“

С In-Wash® Roca можете да изберете два вида измиване – анално или перинеално, като регулирате както позицията на тръбичката, така и температурата на водата. Тази уелнес тоалетна гарантира максимална грижа в тази толкова деликатна за хората зона.

In-Wash® Roca

„ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЛЕСНО И ИНТУИТИВНО, ЧЕ СЕ НАУЧАВАТЕ ДА Я ПОЛЗВАТЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ“

Интерфейсът на дистанционното управление на In-Wash® Roca е толкова лесен и удобен за използване, че е достатъчен един единствен опит, за да разберете напълно как действа. В допълнение, тоалетната включва и страничен панел, който ви позволява лесен контрол на основните функции, без да прибягвате до дистанционното.

In-Wash® Roca

„БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДИЗАЙНА Й, МНОГО ЛЕСНО НАМЕРИХМЕ МЯСТО ЗА ТАЗИ ТОАЛЕТНА В БАНЯТА НИ“.

Меките линии, минималистичният дизайн и простата геометрия превръщат тази интегрирана уелнес тоалетна в продукт, който лесно се вписва във всеки интериорен дизайн. За допълнително удобство, захранването с вода и ток могат да бъдат инсталирани зад тоалетната, което елиминира наличието на всякакви видими тръби или кабели.

In-Wash® Roca
Сподели